Myślałam że wiesz
Na fotce Łomnicki szczyt 2634 (Słowacja)
Jesień i zima przy kominku plus dobra książka to jest to co lubię
Pokaz będzie jak nornice oszczędzą te rarytasy
Proponuję Ci przepiękną wędrówkę do Terinki
Stary Smokowiec, Hrebieniok ,Wodospady Zimnej Wody, Rainerova chata,Zamkovskiego chata, doliną Małej Zimnej Wody, Teryho chata, będziesz pod wrażeniem.
Tak było podczas mojej samotnej wędrówki, góry, chmury i ja.
Ja nie widzę problemu , tylko pierwszy ma większosc pąków liściowych ale piszesz ze jest mały wiec nie ma się co dziwic, podrośnie i zacznie kwitnąc. Myśle ze i na tym znajdą sie pączki kwiatowe bo na zdjeciu przeciez wszystkich nie widac.Pozostałe jeśli zima im nie dokuczy będą kwitnąc.
Witam Doroto Trafiłam do Ciebie "po różach" - ponieważ mam dylemat co do pnącej, na pegolę przy tarasie. Już prawie kupowałam New Dawn, zostało zasiane ziarno wątpliwości i wyszukałam Penny Lane. Widzę że masz obie - mogę prosić o opinię?
pozdrawiam! I pooglądam resztę Twojego ogrodu
To prawda, FLAMINGO jak z delikatnej porcelany, i ładny kształt. Przesadzałam ją wiosną a mimo to dwa razy zakwitła. Najładniej jednak wygląda wiosną.
Gosiu jak tak będziesz galopować, to trzeci sezon Cocioogrodu niebawem rozpoczniesz
A wiesz, że do czasu remamentu z tujami Twój ogród wydawał mi się jak z gumy; tak wszystko zmyślnie pousadzałaś, że wygląda jakby na 2 tys m2 było a chyba dużo mniej, prawda?