Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Ewa777 22:19, 04 lis 2014

Elu,
tak do końca, to może nie bierz ze mnie przykładu, bo podobno z tym siarczanem to już za późno Z drugiej strony jak tak ciepło, to może w sam raz

Poczytaj sobie tu

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/209-przygotowanie-roz-do-zimy
BusyBee 22:23, 04 lis 2014

Kwilkę mnie nie było, a tu natrzepane stron co nie miara!! ledwo przeczytałam!!
Fajne fotki mroziku wstawiłaś ...chwalę nie dlatego, że cieszę się, że i u Ciebie mróz przyszedł, ale dlatego, że wyszły naprawdę śliczne mnie jakoś mój ogród niefotogeniczny się wydaje....tym bardziej doceniam Twoje

Buziole Elu
gierczusia 22:37, 04 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Elu,
tak do końca, to może nie bierz ze mnie przykładu, bo podobno z tym siarczanem to już za późno Z drugiej strony jak tak ciepło, to może w sam raz

Poczytaj sobie tu

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/209-przygotowanie-roz-do-zimy

Ewka .. Fiesszzzz ,lepiej póżno niż póżniej ... Choć musze przyznać ,że Przemek mnie troszku pocieszył jak się okazało ,źe kopał cebulowe w...grudniu .. Od razu mi jakoś lżej na serduchu .. Bo myślałam ,że tylko ja opóżniona

Dzięki za info o siarczanie i link do artykułu.. Poczytam sobie .. W sumie mam tylko jedną i to pierwszą różę..głupio by ja było ukatrupić

Ściskam
Milka 11:49, 05 lis 2014

Krzakówka...idealna nazwa!
opuchlaki i antyterroryści..jak tu nie opluć ekranu, Ela, jak fajnie, ze tak też u ciebie się to w wątku toczy, podnosi na duchu i ubaw na całego

u mnie opuchlaki 3 wyłowione, pewnie jest więcej, ale nie kopię ...skąd te gadziny są, jak ja sprawdzam wszystkie korzenie, wszystkie nowo zakupione rośliny moczę, rozwalam ziemię i sprawdzam dlatego tak wolno u mnie idzie z sadzeniem
buziolki
ewa004 15:29, 05 lis 2014

U Ciebie jak zawsze wesoło
Pozdrawiam
Madzenka 18:36, 05 lis 2014

Poczytałam i banan mam na ryjoku
eda 18:43, 05 lis 2014

Naukowo u Ciebie kochana poczytałam i już zapomniałam szok trudne no ja znalazłam jakie kwiaty sadzić żeby nornice i robale odstraszyć i muszę wpisać do zeszytu bo już zapomniałam ha ha buziaki miłego wieczorku
gierczusia 19:05, 05 lis 2014

Zaraz Wam poodpisuję ... Bo teraz tak się cieszę ,że ja nie mogę ..ostatnio doczytałam , że Szefowa ma jakaś książkę o rodkach i jest tam opisane cięcie i inksze tam....noo wiecie .. Mam już jedną książkę Czekalskiego , ale ona ma zdjęcia takiej jakości ( bo stara jest serio ) że przegląd odmian to jakaś porażka ...Zaczęłam szukać ,ale w sprzedaży w księgarniach już nie znalazłam ... Ale w antykwariacie była .. Kupiłam , pisało : w dobrym stanie .. Cały tydzień się trzęsłam czy padlina nie przyjdzie ,bo kiedyś jak chciałam zamówić synowi stara książkę z historii ( są juz wycofane ) to mi jeden sprzedawca napisał : w stanie dobrym..noo dobra jest trochę wyciętych !!!!! obrazków ale przecież komu to przeszkadza ????.. I teraz znów się martwiłam ,czy mi z wyciętymi ilustracjami nie przyjdzie .. Ale dotarła piękna.... Jak nówka.. Zobaczcie 15 zeta jak tu sie nie cieszyć ??

lojalna_ 19:05, 05 lis 2014

Co wejde na ogród to Elcia juz slad zostawiła i tak cie gonie ... Nie dogoniłam to Cie tutaj dopadne a Ty o rózasz czytasz nie bede przeszkadzac wreszcie cos pozytecznego robisz , nie jakies gacie i tamte sprawy ....

Buziolki
lojalna_ 19:05, 05 lis 2014

edit dubelek