Powitania - poznajemy się i przedstawiamy
20:16, 06 sie 2012
Wstąpiłam się przedstawić. Mój ogród jest w okolicach Łodzi. Jest bardzo młody - ma dopiero trzy lata. I jest jakby moim trzecim dzieckiem - synowie są już dorośli, odchowani, a ogród dopiero raczkuje. Poświęcam mu mnóstwo czasu, a on w zamian daje mi mnóstwo spokoju i satysfakcji. Próbuję tu zużytkować mój nadmiar energii oraz niezaspokojoną żądzę tworzenia, kreowania otoczenia. Zawsze miałam ciągotki artystyczne
. Nie przeszkadzają mi nawet paskudne paznokcie.
Czasami myślę że mogłabym projektować i tworzyć ogrody, tak mnie wciągnęło. Sporo się nauczyłam o roślinach przez te trzy lata. I mam chęć na więcej. Na razie bardziej podobają mi się ogrody nowoczesne, z niewielką ilością kolorów i gatunków roślin, ale ze zróżnicowanymi formami roślin. Dlatego lubię oglądać projekty gardenarium ze strzyżonymi bukszpanami i cisami. Chcę wprowadzić je w swoim ogrodzie, tak jak wiele innych ukradzionych stąd pomysłów.
Mogę liczyć na to że mimo moich złodziejskich ciągotek mnie powitacie?
Czasami myślę że mogłabym projektować i tworzyć ogrody, tak mnie wciągnęło. Sporo się nauczyłam o roślinach przez te trzy lata. I mam chęć na więcej. Na razie bardziej podobają mi się ogrody nowoczesne, z niewielką ilością kolorów i gatunków roślin, ale ze zróżnicowanymi formami roślin. Dlatego lubię oglądać projekty gardenarium ze strzyżonymi bukszpanami i cisami. Chcę wprowadzić je w swoim ogrodzie, tak jak wiele innych ukradzionych stąd pomysłów.
Mogę liczyć na to że mimo moich złodziejskich ciągotek mnie powitacie?