Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:37, 19 gru 2013

Do góry
Piękny wianek hi hi hi
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 18:17, 19 gru 2013

Do góry
Poczyniłam wianek i miłośnikiem haftów nie jestem, ale podziw dla Ciebie w swoim sercu mam ogromny

stworzyłaś piękny obraz czy można taką damę u Ciebie zamówić, nieśmiało pytam, ale całkiem
na serio

boski widok, i nie tylko dla miłośników haftu krzyżykowego, ale dla wszystkich miłośników sztuki

ja bym prędzej taki obraz........ na ścianie zrobiła przy pomocy szpachli, pacy weneckiej i pędzli

Pozdrawiam Joasiu
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:43, 19 gru 2013

Do góry
Prześlicznie pomysł z bombkami w lampionie genialny a czerwień niezwykle elegancka.
Zrobiłam dziś wianek początkowo biało-srebrny ale nie wytrzymałam i dostał kroplę czerwieni jutro pokażę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:15, 19 gru 2013

Do góry
Ale jak się odświętnie zrobi na zewnątrz (a już się robi), to atmosfera i nastrój wejdą do środka i będzie lepiej. Pójdzie z górki.
Wianek bardzo delikatny, oryginalny w kolorze. Bardzo kobiecy.
Ogród Eli 16:28, 19 gru 2013

Do góry
Szafirków nie okrywaj.. nie ma potrzeby, dadzą radę......

Po pistolet zapraszam... pożyczę

A na silikonie możesz przykleić szyszki (poszukaj na okolicznych drzewach), orzechy, jakieś stare bombki (ja zużyłam te które mi sie już nie podobały), dzieci niech wytną gwiazdki z tekturki i owiną folią spożywczą.. Szyszki, orzechy możesz podmalować lakierem do paznokci Poszukaj zaschniętych kwiatów w ogrodzie.. wstążka i będzie piękny wianek... nie poddawaj sie.. trzymam kciuki i czekam na drugą odsłonę.. A może masz derenia.. czerwone gałązki potnij w słupki, zwiąż kokardką i będzie kolorowo..
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 15:51, 19 gru 2013

Do góry

wianek wciąż czeka na swoje miejsce, jutro mam wolne i planuję coś sama zrobić, wtedy decyduję gdzie go powiesić

poisencja
nie może jej zabraknąć w ten świąteczny czas, muszę tylko większej osłonki poszukać
Dla odmiany czas na zmiany... 14:47, 19 gru 2013

Do góry
beta napisał(a)
przed chwilą pies zadzwonił do moich drzwi

siedzę sobie, a tu dzwonek do drzwi...tylko jakiś taki dziwny...jakby tak ostatkiem sił dzwonił.....wychodzę i patrzę a tam mój prywatny pies...a obok leży dzwonek ....świeżo pogryziony.....spadł ze ściany...był przyklejony....
do czego to doszło, żeby pies do drzwi dzwonił

Niemozliwe.........chociaz moja suka (dobermanka) razu pewnego obgryzła klamke plastikowa do drzwi spiżarki w piwnicy. Syn podniósł z podłogi w przedpokoju bezkształtny biały plastik, pogryziony i zastanawialismy sie co to mogło być....nie wpadlismy na żaden pomysł, a za kilka dni schodze do piwnicy, do spizarki własnie po jakieś słoiki chyba i ....niespodzianka, drzwi nie mozna otworzyc bo sterczy tylko taki metalowy kikut, i olśnienie ... wiemy juz co to było to białe pogryzione....

Dekoracje sliczne masz Beatko i ile różnorodnych talentów, począwszy od klasycznych wianków, przez nowoczesne ( ten dla Magdy) az po słomę i masę solną, i do tego dekoracje w wejściu...ładnie.
Ja tez zgapie podobnie u siebie do donicy przed domem, głęzie juz mam czerwone, jeszcze tylko wianek na drzwi zrobie i juz......

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:34, 19 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
nie kokietuję... Napisałam ze mi się PODOBA ogólnie przygotowania do świat mi nie idą, jakoś pod górkę mam w tym roku...

ok...doczytałam...i przy okazji jeszcze raz luknęłam na wianek...piękność
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:52, 19 gru 2013

Do góry
Wianek błyskotka Też jestem ciekawa tego drugiego podkładu bardzo oryginalny. Poza tym ładna cegiełka ja sie wacham miedzy ceglaną a biała na klatke schodowa ... mam jeszcze czas do wiosny
Ana nie martw sie ja tez jestem z przygotowaniani daleko w lesie. jakos jak po ogruzie w tym roku.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:39, 19 gru 2013

Do góry
beta napisał(a)
bardzo ładny ten wianek...kokietka z Ciebie...ślicznie wyglada z tymi aniołami do kompletu

a mnie zaintrygował ten drugi podkład w ttle...ten brązowy...juz się nie mogę doczekać co na nim wyczarujesz
nie kokietuję... Napisałam ze mi się PODOBA ogólnie przygotowania do świat mi nie idą, jakoś pod górkę mam w tym roku...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:15, 19 gru 2013

Do góry
Cześć Ana. Akurat na wianek trafiłam - śliczny, i też interesuje mnie ten drugi podkład. Nietypowo wygląda.
Cofnęłam parę stron i przeczytałam o strzelających piekarnikach - moja koleżanka miała taka sytuację prawie 10 lat temu. Weszła do kuchni rano, schyliła się do szafki po butelkę wody i nagle koło jej twarzy przeleciały kawałki szyby z piekarnika. Zimnego i nieużywanego tego dnia.
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 11:42, 19 gru 2013

Do góry
Aniołki cudności, wianek tyż Pozdreowienia zostawiam i lecę
Makowo na Kociewiu 09:35, 19 gru 2013

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Witaj w klubie uzależnionych od pistoletu Super ten wianek..
A jabłka na drzewo zgapię..bo i ładnie i praktycznie

Oj z pistoletem wojna na całego, jeszcze niewyczułam go raz leci za dużo, raz nie leci w ogóle
Aniu wciągnęło mnie i na pewno jeszcze kilka wianków stworzę
Makowo na Kociewiu 09:31, 19 gru 2013

Do góry
Kasik napisał(a)
Wianki piękne, te kokardki kraciaste super pasują. Fajnie ma z Tobą ta koleżanka.

Wianek zrobiłam z gałązek brzozowych i cyprysika ma zielono srebrne listki i daje ładne tło reszcie
Ogród niby nowoczesny ale... 08:43, 19 gru 2013

Do góry
Magda, gdzie się podziewasz?....wianek powiesiłaś?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:39, 19 gru 2013

Do góry
bardzo ładny ten wianek...kokietka z Ciebie...ślicznie wyglada z tymi aniołami do kompletu

a mnie zaintrygował ten drugi podkład w ttle...ten brązowy...juz się nie mogę doczekać co na nim wyczarujesz
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:30, 19 gru 2013

Do góry
Prześliczny wianek ! z aniołkami wygląda superowo
Makowo na Kociewiu 08:28, 19 gru 2013

Do góry
Witaj w klubie uzależnionych od pistoletu Super ten wianek..
A jabłka na drzewo zgapię..bo i ładnie i praktycznie
Dwa ogrody 07:49, 19 gru 2013

Do góry
Jak ten ostrokrzew przy wejściu do domu, to ja bym ten wianek na nim zostawiła Pasują razem
Ogród z widokiem na jezioro 07:49, 19 gru 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Przyszlam zobaczyc, czy juz popelnilas wianek, no bo skoro masz podklad to reszta to bulka z maselkiem

i ja zaglądam zobaczyć wianek sama po raz pierwszy poczyniłam 2 wianki, oczywiście dzięki zachętom i pomocy ogrodowiska złapałam trochę czasu, robię wigilię dla rodziny, więc jak będą goście.........trzeba się......................postarać

Wnuki już masz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies