Prześlicznie pomysł z bombkami w lampionie genialny a czerwień niezwykle elegancka.
Zrobiłam dziś wianek początkowo biało-srebrny ale nie wytrzymałam i dostał kroplę czerwieni jutro pokażę
Ale jak się odświętnie zrobi na zewnątrz (a już się robi), to atmosfera i nastrój wejdą do środka i będzie lepiej. Pójdzie z górki.
Wianek bardzo delikatny, oryginalny w kolorze. Bardzo kobiecy.
Szafirków nie okrywaj.. nie ma potrzeby, dadzą radę......
Po pistolet zapraszam... pożyczę
A na silikonie możesz przykleić szyszki (poszukaj na okolicznych drzewach), orzechy, jakieś stare bombki (ja zużyłam te które mi sie już nie podobały), dzieci niech wytną gwiazdki z tekturki i owiną folią spożywczą.. Szyszki, orzechy możesz podmalować lakierem do paznokci Poszukaj zaschniętych kwiatów w ogrodzie.. wstążka i będzie piękny wianek... nie poddawaj sie.. trzymam kciuki i czekam na drugą odsłonę.. A może masz derenia.. czerwone gałązki potnij w słupki, zwiąż kokardką i będzie kolorowo..
wianek wciąż czeka na swoje miejsce, jutro mam wolne i planuję coś sama zrobić, wtedy decyduję gdzie go powiesić
poisencja
nie może jej zabraknąć w ten świąteczny czas, muszę tylko większej osłonki poszukać
Niemozliwe.........chociaz moja suka (dobermanka) razu pewnego obgryzła klamke plastikowa do drzwi spiżarki w piwnicy. Syn podniósł z podłogi w przedpokoju bezkształtny biały plastik, pogryziony i zastanawialismy sie co to mogło być....nie wpadlismy na żaden pomysł, a za kilka dni schodze do piwnicy, do spizarki własnie po jakieś słoiki chyba i ....niespodzianka, drzwi nie mozna otworzyc bo sterczy tylko taki metalowy kikut, i olśnienie ... wiemy juz co to było to białe pogryzione....
Dekoracje sliczne masz Beatko i ile różnorodnych talentów, począwszy od klasycznych wianków, przez nowoczesne ( ten dla Magdy) az po słomę i masę solną, i do tego dekoracje w wejściu...ładnie.
Ja tez zgapie podobnie u siebie do donicy przed domem, głęzie juz mam czerwone, jeszcze tylko wianek na drzwi zrobie i juz......
Wianek błyskotka Też jestem ciekawa tego drugiego podkładu bardzo oryginalny. Poza tym ładna cegiełka ja sie wacham miedzy ceglaną a biała na klatke schodowa ... mam jeszcze czas do wiosny
Ana nie martw sie ja tez jestem z przygotowaniani daleko w lesie. jakos jak po ogruzie w tym roku.
Cześć Ana. Akurat na wianek trafiłam - śliczny, i też interesuje mnie ten drugi podkład. Nietypowo wygląda.
Cofnęłam parę stron i przeczytałam o strzelających piekarnikach - moja koleżanka miała taka sytuację prawie 10 lat temu. Weszła do kuchni rano, schyliła się do szafki po butelkę wody i nagle koło jej twarzy przeleciały kawałki szyby z piekarnika. Zimnego i nieużywanego tego dnia.
Oj z pistoletem wojna na całego, jeszcze niewyczułam go raz leci za dużo, raz nie leci w ogóle
Aniu wciągnęło mnie i na pewno jeszcze kilka wianków stworzę
i ja zaglądam zobaczyć wianek sama po raz pierwszy poczyniłam 2 wianki, oczywiście dzięki zachętom i pomocy ogrodowiska złapałam trochę czasu, robię wigilię dla rodziny, więc jak będą goście.........trzeba się......................postarać