Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:24, 19 gru 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Nie no, wiesz co!!! Obrzydliwy ten wianek, wprost patrzec nie mozna.

Nie zrobilabys dla mnie? Bo mam straszne tyly w rzygotowaniach swiatecznych

Buziam
Bocinku z dziką rozkoszą bym zrobiła, ale uwiez że TYŁY to ja mam znacznie większe, świątecznie to ja mam tylko wianek, kilka aniołów, bombki w lampionach, choinke w w siacie i NIC pozatym... co gorsza połowy prezentów nie mam, nie mam też natchnienia... dzisiaj miałam świątecznie podziałać, ale na zamiarze się skończyło... na szczęście jestem po maratonie jasełkowym Jutro kupie mięcho na pieczyste i bigos moze coś mnie kopnie w dupe!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:57, 19 gru 2013

Do góry
Nie no, wiesz co!!! Obrzydliwy ten wianek, wprost patrzec nie mozna.

Nie zrobilabys dla mnie? Bo mam straszne tyly w rzygotowaniach swiatecznych

Buziam
Marzenie o... 21:43, 19 gru 2013

Do góry
Nie przejmuj się ja też jeszcze w lesie ze Świętami choinki jeszcze nie mam, dziś dopiero wianek zrobiłam a gdzie tam reszta...
Dwa ogrody 21:40, 19 gru 2013

Do góry
Przybieglam sie przywitac

Pieeeeeekny bukszpanowy zywoplot Starenki, ale zdrowiutki

I ostrokrzew, bardzo lubie te krzewy, jaki masz kolor jagodek? Moje mialy byc czerwone a sa zolte

Pozdrawiam

PS Cudny wianek
Początki w Kruklandii 21:40, 19 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Zaglądam choc nic nie piszę . Pozdrawiam , wianek fajny , bombki świetnie ułożone.

Oj Bogdziu jak miło, że zaglądasz!
Ja do Ciebie też zaglądam...ale jakoś pisać nie mam co. Idę chociaż Cię pozdrowić
Ogród niby nowoczesny ale... 21:39, 19 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Tak samo zrozumiałam , cofam cofam i szukam dlaczego Madzia chora.... szkoda kota

Dobrze, ze mnie nikt nie uśmiercił

makkasia napisał(a)

Kupiłam pistolet ...

Ta....i do wianków strzelasz nie do mnie na szczęście..

ewa004 napisał(a)
Ha ha ale się narobiło
Chciałam napisać Milka czyli moja kotka a kiego czorta napisałam Madzia
Madzia zdrowa jak rybka

Moja Milka jeszcze chora ..ale żyje

No się narobiło...

beta napisał(a)
Magda, gdzie się podziewasz?....wianek powiesiłaś?

jestem, a co potrzebujesz
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 20:29, 19 gru 2013

Do góry
Marta, pierwszy wianek poczyniłaś, co to będzie za kilka lat, pierwszy raz jest najtrudniej, ale przynajmniej już świątecznie i klimacik już jest, fajnie, rodzi się nam talent, wszyscy jesteśmy na O. artystami

Ogród z widokiem na jezioro 20:23, 19 gru 2013

Do góry
Agania napisał(a)

i ja zaglądam zobaczyć wianek sama po raz pierwszy poczyniłam 2 wianki, oczywiście dzięki zachętom i pomocy ogrodowiska złapałam trochę czasu, robię wigilię dla rodziny, więc jak będą goście.........trzeba się......................postarać

Wnuki już masz
A mam
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 19:59, 19 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Gabi - przepięknie udekorowałaś dom z zewnątrz jak i w środku Cudny ten wianek nad stołem - mi się zawsze marzyła lampa właśnie nad stołem, ale niestety przy remoncie nie dało się zbytnio jej przesunąć....W moim przyszłym roku taka lampa będzie koniecznie, bo na czym wianek na święta powieszę?

Sebciu, lampa jest multitaskingowa - powiedziałabym
Co na niej już nie wisiało?

Polecam ją i wszystkie lampy Ingo Maurera, którego toffam przeokrutnie!
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 19:43, 19 gru 2013

Do góry
Gabi - przepięknie udekorowałaś dom z zewnątrz jak i w środku Cudny ten wianek nad stołem - mi się zawsze marzyła lampa właśnie nad stołem, ale niestety przy remoncie nie dało się zbytnio jej przesunąć....W moim przyszłym roku taka lampa będzie koniecznie, bo na czym wianek na święta powieszę?
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 19:03, 19 gru 2013

Do góry
Aganiu, dziękuję za tyle miłych słów.
I tak całkiem serio, dla miłośniczki sztuki będzie Judyta Do wiosny powinnam się wyrobić.
Twój wianek z brzozowych witek widziałam, podziwiałam. Ja osobiście wianka jeszcze nie poczyniłam ale jutro biorę się do dzieła bo widzę, że to nic trudnego. Wianek ze zdjęcia kupiłam, podkład jest z gałązek brzozowych pomalowanych na biało i lekko musnięty brokatem.
pozdrawiam serdecznie
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:39, 19 gru 2013

Do góry
Zachwycałam się parocją, tylko na zdjęciach, nie przypuszczałam, że ona będzie rosnąć w naszym klimacie, ale o dziwo, to dziwo rośnie u Ciebie całkiem, całkiem, jest niebywałą pięknością Mała Mi sadzić czy nie sadzić ile u Ciebie rośnie

uwijesz jeszcze jakiś wianek
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:37, 19 gru 2013

Do góry
Piękny wianek hi hi hi
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 18:17, 19 gru 2013

Do góry
Poczyniłam wianek i miłośnikiem haftów nie jestem, ale podziw dla Ciebie w swoim sercu mam ogromny

stworzyłaś piękny obraz czy można taką damę u Ciebie zamówić, nieśmiało pytam, ale całkiem
na serio

boski widok, i nie tylko dla miłośników haftu krzyżykowego, ale dla wszystkich miłośników sztuki

ja bym prędzej taki obraz........ na ścianie zrobiła przy pomocy szpachli, pacy weneckiej i pędzli

Pozdrawiam Joasiu
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:43, 19 gru 2013

Do góry
Prześlicznie pomysł z bombkami w lampionie genialny a czerwień niezwykle elegancka.
Zrobiłam dziś wianek początkowo biało-srebrny ale nie wytrzymałam i dostał kroplę czerwieni jutro pokażę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:15, 19 gru 2013

Do góry
Ale jak się odświętnie zrobi na zewnątrz (a już się robi), to atmosfera i nastrój wejdą do środka i będzie lepiej. Pójdzie z górki.
Wianek bardzo delikatny, oryginalny w kolorze. Bardzo kobiecy.
Ogród Eli 16:28, 19 gru 2013

Do góry
Szafirków nie okrywaj.. nie ma potrzeby, dadzą radę......

Po pistolet zapraszam... pożyczę

A na silikonie możesz przykleić szyszki (poszukaj na okolicznych drzewach), orzechy, jakieś stare bombki (ja zużyłam te które mi sie już nie podobały), dzieci niech wytną gwiazdki z tekturki i owiną folią spożywczą.. Szyszki, orzechy możesz podmalować lakierem do paznokci Poszukaj zaschniętych kwiatów w ogrodzie.. wstążka i będzie piękny wianek... nie poddawaj sie.. trzymam kciuki i czekam na drugą odsłonę.. A może masz derenia.. czerwone gałązki potnij w słupki, zwiąż kokardką i będzie kolorowo..
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 15:51, 19 gru 2013

Do góry

wianek wciąż czeka na swoje miejsce, jutro mam wolne i planuję coś sama zrobić, wtedy decyduję gdzie go powiesić

poisencja
nie może jej zabraknąć w ten świąteczny czas, muszę tylko większej osłonki poszukać
Dla odmiany czas na zmiany... 14:47, 19 gru 2013

Do góry
beta napisał(a)
przed chwilą pies zadzwonił do moich drzwi

siedzę sobie, a tu dzwonek do drzwi...tylko jakiś taki dziwny...jakby tak ostatkiem sił dzwonił.....wychodzę i patrzę a tam mój prywatny pies...a obok leży dzwonek ....świeżo pogryziony.....spadł ze ściany...był przyklejony....
do czego to doszło, żeby pies do drzwi dzwonił

Niemozliwe.........chociaz moja suka (dobermanka) razu pewnego obgryzła klamke plastikowa do drzwi spiżarki w piwnicy. Syn podniósł z podłogi w przedpokoju bezkształtny biały plastik, pogryziony i zastanawialismy sie co to mogło być....nie wpadlismy na żaden pomysł, a za kilka dni schodze do piwnicy, do spizarki własnie po jakieś słoiki chyba i ....niespodzianka, drzwi nie mozna otworzyc bo sterczy tylko taki metalowy kikut, i olśnienie ... wiemy juz co to było to białe pogryzione....

Dekoracje sliczne masz Beatko i ile różnorodnych talentów, począwszy od klasycznych wianków, przez nowoczesne ( ten dla Magdy) az po słomę i masę solną, i do tego dekoracje w wejściu...ładnie.
Ja tez zgapie podobnie u siebie do donicy przed domem, głęzie juz mam czerwone, jeszcze tylko wianek na drzwi zrobie i juz......

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:34, 19 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
nie kokietuję... Napisałam ze mi się PODOBA ogólnie przygotowania do świat mi nie idą, jakoś pod górkę mam w tym roku...

ok...doczytałam...i przy okazji jeszcze raz luknęłam na wianek...piękność
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies