Tajemniczy Ogród
11:45, 23 paź 2017
Witam się w twoim brzozowym ogrodzie. Zacznę może od domu z bali, który mnie totalnie zachwycił!!! Jest niesamowity, tworzy taki bajkowy klimat i ogród musi być też bajkowy, z klimatem, broń boże nowoczesny. Brzozy to już mega baza, która wyznacza styl ogrodu. Idziesz w dobrym kierunku. Fajnie, że nie chcesz popularnych szmaragdów, (które de facto będę miała u siebie ale mój ogród to talnie inna bajka).
PRzeczytałam wszystko i jak coś mi wpadnie do głowy zacznę pisac konkretniej, choć jestem początkującym ogrodnikiem, więc za dużo nie doradzę.
Kocham połączenia miskantów z hotensjami, żurawki, funkie, berberysy kolumnowe, śliwy wiśniowe no i właśnie brzozy. Widze że większośc tych roślin masz lub będziesz miała
Trzymam kciuki i podziwiam za czwóreczkę łobuzów!!!
PRzeczytałam wszystko i jak coś mi wpadnie do głowy zacznę pisac konkretniej, choć jestem początkującym ogrodnikiem, więc za dużo nie doradzę.
Kocham połączenia miskantów z hotensjami, żurawki, funkie, berberysy kolumnowe, śliwy wiśniowe no i właśnie brzozy. Widze że większośc tych roślin masz lub będziesz miała

Trzymam kciuki i podziwiam za czwóreczkę łobuzów!!!