Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 12:52, 10 lis 2017

Gosiek33 napisał(a)

poturlałam się ze śmiechu

Napisałam szczerze..ten drugi strzępek jest trochę wyższy na przystojniaka mi się kreuje

Agania 12:55, 10 lis 2017

Katkak napisał(a)
Ech, jak ja uwielbiam ten Twój cudowny busz .

Kasiu dzięki
Zaczynam za Twoim przykładem dokarmiać ptaszyny i zrobić im takie karmidełka z filiżanek jakie Ty wymyśliłaś

Ten karmnik ma stałą miejscówkę na wiązie
Agania 13:01, 10 lis 2017

GorAna napisał(a)
Agatko, podziwiam Twoją piękną jesień
Cudnie ogniste te klony

Aniu ognisto już nie jest liście gdzieniegdzie jeszcze dyndają na gałązkach tutaj na przykładzie brzozy Doorenbos

Agania 13:30, 10 lis 2017

eee_taam napisał(a)
czerwony kolor klonów mnie zachwyca dzięki tobie nabyłam swoje po 2óch latach myślania)))

u mnie juz zrzuciły liście ...ale i tak zdążyłam sie kolorkiem nacieszyć

Czerwienić lubią się nie tylko klony, wspominałam również derenie i grusze, pozostałe lubiące wpadać w czerwienie to perukowce, azalie, berberysy, hortensje dębolistne i trzmieliny oskrzydlone...klony dzierżą jak dla mnie palmę pierwszeństwa i cieszę się, że się do nich przekonałaś

Jesienią swoją moc pokazują miscanty
sylwia_slomc... 13:33, 10 lis 2017

Porównaniw pierwsza klasa, różnica we wzroście niesamowita
Agania 13:40, 10 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pewnie, że Cię z tym podlewaniem rozumiem
Cudny ten modrzewiowy potwór
Uwielbiam U Ciebie bywać , zawsze jest się czym zachwycać , cudne ujęcia kory i gałązek i te nad oczkiem bardzo ciekawe

Pogoda typowo już jesienna... coraz krótsze dni, a ogrodu za dnia nie mam okazji już widywać...późne powroty, deszczu tez za mało...

Moja brzózka z domkiem w tle pofora widać
Agania 13:41, 10 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Porównaniw pierwsza klasa, różnica we wzroście niesamowita

Zobaczysz jak dopiero u Ciebie będzie widać te różnice
Agania 13:53, 10 lis 2017

katel napisał(a)
fotki przepiękne jesienne kolory zachwycają

Dla odmiany trochę bieli z brzozy Doorenbos
Agania 13:56, 10 lis 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie już większość drzew bez liści. Pięknie masz jesienią, te kolory....

Szyszeczki som
anka_ 14:05, 10 lis 2017

Wiesz Agato, jestem stałym, choć z reguły cichym, bywalcem twojego wątku. I powiem Ci, że jest jednym z tych co stawia mnie do pionu...
Człowiek w tym gąszczu ogrodów tu na forum czasami się gubi... zaczyna iść wbrew sobie. I wtedy nadchodzi jesień i takie wątki jak Twój przypominają mi co jest dla mnie ważne w ogrodzie...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies