Ogród pod trzema dębami
18:00, 30 cze 2014
Pogoda nas nie rozpieszcza, ale w sumie sucho było więc podlewanie się przydało. Przez brak słońca jednak w ogrodzie niewiele się zmienia. Lawendy się otworzyły, co akurat nie jest dobrze, bo już zaczęły brązowieć kwiaty od wilgoci. Pszczoły za to, magicznie opanowały mój ogród, a już się bałam że i w mojej okolicy padły, bo w zeszłym roku było ich znacznie więcej.
Gwiazdy tego tygodnia.
W sobotę przez chwilkę była otwarta. Dosłownie otwierała się na moich oczach, jak wyszło słońce. Na pewno jeszcze ją uchwycę.
To był eksperyment z tą lilią w moim płytkim oczku i jak widać nawet przy 30 cm wody, można mieć te cuda. Kupiłam 2 sztuki i dobrze bo druga nie ma na razie pąków, za to wypuściła milion liści.
Pierwszy w tym roku.
Przeniesiony ze starego ogrodu.
Tegoroczne zakupy
Wzdłuż domu.
Gwiazdy tego tygodnia.

W sobotę przez chwilkę była otwarta. Dosłownie otwierała się na moich oczach, jak wyszło słońce. Na pewno jeszcze ją uchwycę.
To był eksperyment z tą lilią w moim płytkim oczku i jak widać nawet przy 30 cm wody, można mieć te cuda. Kupiłam 2 sztuki i dobrze bo druga nie ma na razie pąków, za to wypuściła milion liści.
Pierwszy w tym roku.

Przeniesiony ze starego ogrodu.
Tegoroczne zakupy

Wzdłuż domu.