Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

JulkAd 21:13, 28 lip 2014

Kasik napisał(a)

Jula- ja nie miałam cienia wątpliwości

Zapraszamy serdecznie.

Wiesz u mnie trzeba czas w tym dniu zorganizować....a przede wszystkim eMa do spania w środę z kurami wygonić
Kasik 21:25, 28 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Wiesz u mnie trzeba czas w tym dniu zorganizować....a przede wszystkim eMa do spania w środę z kurami wygonić

Wygoń z kurami- oczywiście jak tak trzeba.

Z tym pięknym ogrodem, to tak bez przesady. Wprawdzie przez dwa lata udało nam się zrobić miejsce , które nas samych cieszy, ale ogród to jeszcze piękny nie jest. Ładne ujęcie na zdjęciu, to nie to samo co skończona całość. Ale pokażemy cały nasz dobytek- umówmy się , że w fazie rozwoju.
JulkAd 21:36, 28 lip 2014

Kasik napisał(a)

Wygoń z kurami- oczywiście jak tak trzeba.

Z tym pięknym ogrodem, to tak bez przesady. Wprawdzie przez dwa lata udało nam się zrobić miejsce , które nas samych cieszy, ale ogród to jeszcze piękny nie jest. Ładne ujęcie na zdjęciu, to nie to samo co skończona całość. Ale pokażemy cały nasz dobytek- umówmy się , że w fazie rozwoju.

Moja Droga mój ogród próbuję stworzyć od dwóch lat, ale w pewnych miejscach nawet się cofnęłam.... nie mam pomysłu na nie, więc nie narzekaj, bo widać, że to co tworzysz jest konsekwentne, no i piękne...u mnie, dopóki na żywo nie zobaczyłam ogrodu Kasi, nie przeszkadzał mi brak koloru....teraz jestem wręcz złą na siebie, że w niektórych miejscach samą zielń mam....ale powoli
nicol21 21:56, 28 lip 2014

Kasik napisał(a)
Kilka fotek.

Cudne masz te jeżówki, zresztą nie tylko jeżówki
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magdalena25 12:59, 29 lip 2014

Zajrzałam i zapisuje do odwiedzania
Pozdrawiam cieplutko
anna_g 13:23, 29 lip 2014

Kasik napisał(a)
Obiecana hortensja - GREAT STAR i jeżówka Hot papaya

[img size=577x480]

Cudna jest... i pomyśleć, że kupiłam taką sobie kartka z napisem nadal jest i to tyle co ma wspólnego z Great Star...
Piękne wszystkie hortki i bardzo zadbany ogródeczek
malgorzata_s... 22:29, 30 lip 2014

Kasiu jutro czwartek Będę z Wami myślami Nawet się rymło Pomyślcie o mnie, będę w pracy a Wy bawcie się dobrze Buziole
Kasik 22:33, 30 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu jutro czwartek Będę z Wami myślami Nawet się rymło Pomyślcie o mnie, będę w pracy a Wy bawcie się dobrze Buziole

Gosieńko ja tez do pracy idę, ale po południu już gości będę witać. Mam nadzieję, a nawet pewność, że przyjdzie taki czas, że i Was będziemy u siebie gościć. Będziemy na pewno myśleć o Was i wspominać- bo jakże by nie?

Buziaki.
Kasik 22:35, 30 lip 2014

nicol21 napisał(a)

Cudne masz te jeżówki, zresztą nie tylko jeżówki

Dzięki bardzo- zakochałam się w nich, choć moje dzieci twierdzą, że to są najbrzydsze kwiaty zaraz po funkiach.
malgorzata_s... 22:35, 30 lip 2014

Kasik napisał(a)

Gosieńko ja tez do pracy idę, ale po południu już gości będę witać. Mam nadzieję, a nawet pewność, że przyjdzie taki czas, że i Was będziemy u siebie gościć. Będziemy na pewno myśleć o Was i wspominać- bo jakże by nie?

Buziaki.

Kofana moja