śmieszne sówki pod kolor nasturcji
sielski widoczek - stara studzienka i łan liliowców. I udało mi się ukorzenić kolejną hortkę ogrodową - ma kwitnąć na niebiesko podobno.
A to zdjęcie zrobiłam w celu pochwalenia się jak równiutko przycięłam żywopłocik ,zaznaczam ze cięcie było na oko ,a w moim przypadku na cztery oka
Nieskromnie powiem że kuleczki tez mi wyszły
No tu mnie zaskoczyłaś, to miło z Twojej strony, być może się uda to chętnie skorzystam,
tylko co ja mogę Ci dać w zamian? Może jest w moich skromnych zbiorach jakaś roślinka, której Ty nie masz(chociaż wątpię)albo którą byś chciała, pospaceruj i popatrz a nóż....
Rodek, o który pisałyśmy wsadzony jest na rabatę gdzie słoneczko o tej porze roku dociera po godzinie 16. Martwię się tylko, że jeśli to początki tej choroby o której pisałaś to czy nie zarazi się ten drugi rodek, który rośnie obok.
Rodgersja...lubię ze względu na delikatne kwiatuszki i zapach...ostatnio zauważyłam,że obsiadły ją komary???
Ogóreczniki niedługo będą kwitły...
Annabelki u mnie w fazie małego pąka...
i roślinka nn ...
Gosiu to tylko jedna strona
po drugiej jest troszkę dziura ,ale Jasmina już pierwszym kwiatkiem zakwitła ,mam nadzieję ze w tym roku ruszy i dziurę załata
Sama jestem ciekawa jakie będzie miała kwiaty
Dziękuję, Marysiu, w imieniu kwitnących. Pozdrawiam z zapachem białych róż. Trudno się fotografują, ale czasem coś widać na zdjęciach.
Na pierwszym planie Chopiny, NN piękna o dużych kwiatach, i Snieżny Walc.
Oczywiscie ze Artemis posadzony i już przekwitły te pączki które były , myślę ze teraz bardziej bedzie się ukorzeniał niz kwitł ale to akurat dobrze. Faktycznie ma pięknie zbudowane kwiaty.Jest posadzony obok białego powojnika i myśle ze powinny razem dobrze wyglądac. Dzięki.
U mnie pierwsze kwiaty sie pojawiły po jednym na kazdej kępie ale paków mają sporo bo i kępy wielkie . Moze musi sie rozrosnac , ale myśle ze powinien zakwitnąc to mocna roślina.
*** Basiu, spojrzałam na zdjęcia, to mam ja kwitnącą od 2012 roku (od wiosny chyba, 3 latka). Twoje przymiotno już kwitnie, dziękuję.
I do koloru niebieskie róże, Violette Perfume i Lady Moon.