Robię sporo zdjęć, bo potem będę patrzeć, gdzie i jakie mogę dosadzić, bo warto, wybiorę wczesne i późne, Anitko, każdy kolor piękny, no bo po co tyle odmian by tworzyli
u mnie kolejne rh kwitną, na uwięzi przed psami sadzone po murem sierpień 2013
Franceska
Haaga
orliki, na razie fioletowe
Reszta wieczorkiem....odpowiem też na Wasze posty....biegnę niwelować teren po wykopach
na koniec moje magnolia, Jagódko nie wiem, czy to Suzan czy Nigra....raczej Suzan....dostałam ją kilka lat temu w prezencie Życzę Wam miłego dnia
Podasz instrukcję zagospodarowania takiej balii? Przybyło mi ostatnio takich gadżetów. W jednych trzymam nawozy bio (pokrzywa/żywokost) a inne stoją z wodą, która ma się ogrzewać. A można przecież zrobić namiastkę ogrodu wodnego.
Mirko, pamiętam o seslerii ale po łykendzie będę bardziej czasowa. Bo teraz to z doskoku jestem.
Cieszę się bardzo jeszcze mam kilka takich miejsc, ale musze szukac, więc na inną okazję, a teraz, to co świeże
papuzie i strzępiaste, lodowe i wielokolorowe, liliokształtne, misz masz, a cieszy
Haniu, naładowana przez Świeta pozytywnymi emocjami, we wtorek pojechałam z Markiem na działkę ...
i robiłam to, czego absolutnie mi nie wolno ! Stąd mój stan prawie, że ...
Ewa, to dobrze, że się zmienia, doceniam to że inni tez to widzą, w sezonie pokażę tez zmiany, które dokonałam, ale musi być porównanie, wtedy widać, mus poczekać ciut
a skoro tulipany....dzięki forum jest ich tyle
połamane gradem trafiły do domu, a jeden nie wiem jak, wylądował na wisterii
tu już wszystko buja, ale soczyste, widac jak mocno lawenda urosła, odętki, liatrie, żurawki i cos tam