Radośc Reniu była wzajemna ,co za bukiet!! moje kolory,twój dom to bajka.Roślinki prosiłam aby mnie nie zawiodły hi,hi możesz być spokojna, zawodzą mnie przeważnie ludzie a ja się cieszę ze mogą u ciebie rosnąć .Rozmnożymy więcej piękności to nasz początek Reniu
O nie ! nie w błoto.Ja widzę kilka korzyści.Po pierwsze nie jest to chemia.Rozlużniło świetnie moją glebę gliniastą /jest teraz jak po proszku do pieczenia pulchna/.Rośliny mają piękne liście takie wybarwione.Najbardziej to widzę po różach aż się zdziwiłam jak błyszczą i tak jakby podbarwione wiśnią ,pewnie dużo żelaza on ma.Zastosowała 1 op./kg na cały ogród to 70 zł.Jestem bardzo zadowolona.Ziemia mi się nie ubija i plewienie już nie jest taką mordęgą jak dotychczas.No przyjżyj się tej róży.
Dajanko, tyle radości mi wczoraj uczyniłaś swoją wizytą!
Dziękuję!
Zostałam do tego tak hojnie przez Ciebie obdarowana. Będę starała się dbać o te roślinki jako te najcenniejsze w moim ogrodzie.
W podziękowaniu bukiet kwiatów.
Jednak różom najbardziej zaszkodziło, ale to liście tylko, pąki są, trochę ziemi wypłukało, odwodnienie nie nadążało odbierać...moją kompostową ziemię na pola spłukało.