Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

barbara_kraj... 01:16, 26 maj 2014

Coś by przekąsić

piesek Kondzia też głodny

barbara_kraj... 01:26, 26 maj 2014

Gocha, nie skacz! Głęboko jest!

Renata - Rench i Krysia - Krys

Wszyscy, prawie...
boguslawa_ma... 07:36, 26 maj 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Bogusiu żałuj, żeś nie była. Przypuszczam, że Kindzia Ci wszystko opowie Fajna z niej 'babka', wesoła, pełna werwy i humoru

Gabrysiu, Horminum pirenejskie mam dopiero trzeci sezon. To roślina na skalniak. Niewiele brakowało a zmarnowałaby się, bo zapomniałam o niej po przesadzeniu. Ale to bylina, więc sama dała o sobie znać pięknie w rozetę się rozrastając
Irysy w przyszłym roku na pewno zakwitną

Jula81 - ta róża, to Flammentanz. Mam ją kilkanaście lat i tylko raz podmarzła, ale za to zaraz wypuściła siedem nowych dorodnych pędów. Jej mankament to to, że kwitnie tylko raz. Na ogół zdrowa, ale jak wszystkie róże lubią ją mszyce.

Aniu Monte - myślałam o Tobie. Nawet z Małą_Mi wspomniałam Cię w aspekcie pewnej ułomności, która dotyka nas trzy

Basiu pewnie że żałuje,cieszę się ze poznalaś Kasie,prawda że fajna z niej babka
monteverde 11:20, 26 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Basiu... miło było...ale o tym wiesz Jesteś super kobita.. do tańca i różańca

Aniu świetne zdjęcia Basi potwierdzam, do tańca i do różańca
Ivvvona 13:15, 26 maj 2014

Pooglądałam, powspominałam, super spotkanie
Bogdzia 14:11, 26 maj 2014

Basiu dzięki za trudy podróży i za inne rzeczy również, za prezent oczywiście też i serdeczne podziękowania dla M który cierpliwie już drugi raz przywiózł Cię do mnie.Mam nadzieje na powtórki.Buziaki.
barbara_kraj... 22:33, 26 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Basiu dzięki za trudy podróży i za inne rzeczy również, za prezent oczywiście też i serdeczne podziękowania dla M który cierpliwie już drugi raz przywiózł Cię do mnie.Mam nadzieje na powtórki.Buziaki.

Bogdziu, podróż była całkiem znośna, krótka przecież. Z radością jechaliśmy na to spotkanie. Z góry wiedziałam, że będzie udane, bo jakże mogłoby być inaczej?
I było!
asiach 22:39, 26 maj 2014

Widzę, że spotkanie było bardzo udane. Zdjęcia z ogrodu Bogdzi wspaniałe - robione przez różne osoby pokazuje piękno widziane czasem zupełnie z innej perspektywy, inne spojrzenie - to jest świetne
Czasami sama proszę syna by zrobił jakieś zdjęcia u nas bo człowiek chyba odruchowo staje w jednym miejscu i robi fotki tych samych zakatków. A tak inne widzenie ogrodu
Pozdrawiam
Mala_Mi 22:51, 26 maj 2014

Basiu nic nie skasuję Wystarczy, że wykadrowałam ułomność
A Ty mi w rewanżu wstawiasz zdjecia z młodym przystojnym mężczyzną.. dobrze, że nie u mnie na wątku bo chłopisko mnie więcej nie pusci na żadne zlot
barbara_kraj... 22:55, 26 maj 2014

A my dzisiaj cały dzień poza domem. Po śniadaniu pojechaliśmy do 'bylinowego raju' po zamówione w styczniu rośliny. Kupiłam 7 jeżówek, 4 żurawki, 1 żuraweczkę, ciekawy zawciąg nadmorski Rubrifolia, ijedną ostróżkę Lilak Pink i brunnerę 'Jack Frost'

Obejrzałam sobie szkółkę i zainteresowałam się odmianami rutewek.

Nie było rutewki delavayi, mniejszej, alpejskiej.