Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 11:18, 26 maj 2014

paniprzyroda napisał(a)
Doczytałam, że w domu już jesteś.
Moje wyobrażenie o Tobie potwierdziło się w 100% Cieszę się, że Cię poznałam. Dziękuję za roślinki

Ja też sie cieszę... bo nie ukrywam, że byłam bardzo ciekawa Ciebie I powiem szczerze, nie rozczarowałam się

Wiec kolejny jakiś mój busz .... rutewka orlikolistna i naparstnica Castro Promose

Margarete napisał(a)
Buziaki zostawiam Aniu, jak miło było mi cie poznac osobiście.....ale taką sobie ciebie wyobrazałam, szlaoną, energetyczną niedużą osóbkę...zoastań taka Aniu , nie zmieniaj sie....
Dzieki za roślinki !

Ten typ sie nie zmienia.. za uparty

A minuarta zakwitła i wiem już jak wygląda.... ładna jest.. miał pan Bylinowy rację, że będę zadowolona. Zobaczymy jak długo pokwitnie.

Mala_Mi 11:27, 26 maj 2014

hanka_andrus napisał(a)
Super spotkanie, superanckie towarzycho! Nie mogło być inaczej. Gratki.

Nie mogło być inaczej...... Innej opcji nie ma
I moje ostrogowce..

Nikita napisał(a)
Aniu fajnie, że mogłam poznać Cię osobiście...jesteś SUPER kobitka !!! Mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się na jakimś ogrodowiskowym "zlocie".
Zostawiam fotki dla potomności....

Też mam taką nadzieję.... i Tobie nic nie brakuje I dzięki za fotki.....

I moje mikro Rododendronowo..... kupiony nn chyba Nowa Zembla... o luźnym pokroju.. taka ażurowa... bardzo mi sie podobuje.. i ma już 1,5 metra..... jak na moje waruki to gigant... a na Bogdzi warunki.. to liliput

I to moje giganty... po powrocie od Bogdzi zdegradowane do mikrusów

Mala_Mi 11:34, 26 maj 2014

ana_art napisał(a)
Ania strasznie miło Ciebie znowu zobaczyć, poczuć i posłuchać chociaż zdecydowanie za krótko jak wychodziłam nigdzie nie mogłam Cię dostrzec buuuu by wyściskać.... Ja zawsze wiedziałam że ty nie jesteś chamska w sumie to sama powinnam taką koszulkę na co dzień nosić by uniknąć niejasności

Ja nie jestem chamska, ja tylko nie lubię być sztucznie miła....

Przyznaję sie sękacza nie jadłam.. bo NIkita przywiozła mi tort (i nawet nie podziękowałam.. oj ja jestem chyba jednak chamska).... wiec musiałam spróbować.... a poszedł szybciutko.... taką śliczność pokroić.. ja najchętniej to na takie cudo bym sie tylko patrzyła Ale faktem jest był dobry, po przyjeździe zjadłam tirmaisu Bogdzi i pierogi Bogdzi.. bo to dwie potrawy które uwielbiam u Bożenki.. i moja wizyta w garażu była tylko na jeden raz po pierogi i tort.. i potem tak sie objadłam, że na sam widok jedzenia robiło mi sie niedobrze..
I zamiast jeść to próbowałam nakarmić oczy rodonami Bogdzi.... nagadać sie tu i tam.... i czasu brakło

Aleja Konstancji dorobiła się kolejnych dwóch dendronów.. przed wyjazdem już miałam przemyślane gdzie posadzę.. a że gęsto.... moje takei jak u Bogdzi nie urosną.. nie ma takiej opcji . A jak nie to będziemy przesadzać ....wiemy od Bogdiz jak... zostanie sie tylko GDZIE??

Mala_Mi 11:41, 26 maj 2014

Anita1978 napisał(a)
Hej!
Miło było! Do następnego!

Pewnie, że było miło.. z taką jacarą jak TY??? Dobrze, że razem nie byłyśmy za długo bo coś czuję, że ogród Bogdzi byśmy rozniosły..

Śliczne mikruski po 6 zł kupione u Bogdzi... oj za mało miałam miejsca w bagażniku i aucie.. a dziewczynki grzeczne były i nie miałam jak się pozbyć którejś..... a może dlatego były grzeczne, bo wiedziały że czekam na okazję by miejsce zrobić... Wiec z braku miejsca w ogrodzie i aucie..kupiłam sam mikruski.. ślicznoty

Te wszystkie 3 to nowy zakup.. wyrzuciłam firletkę.. i tak mam jej za dużo

I mikruski moje po prawej dostały też mikruska, ale ciut większego....

Ależ były hosty w sklepie.. i ile.... cuda były....
Mala_Mi 11:45, 26 maj 2014

olaw napisał(a)
Piękna fotorelacja...
A Twoja bluzka z Małą Mi powala

Jak identyfikator to identyfikator..

I moja kałuża... dzięki temu, że u Bogdzi byłam 2 lata temu... też musiałam mieć

Cudowna inspiracja u Bogdzi...

I moja kałużą, powoli zarasta... coraz lepiej wygląda.. i nie wyobrażam sobie teraz ogrodu bez wody.... a to wszytko dzięki Bogdzi Z powodu oczka komaró nie ma... ani jednego, a nawet kilka mniej, bo ryby je wyłapią....

Alisonek 11:47, 26 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

I moja kałużą, powoli zarasta... coraz lepiej wygląda.. i nie wyobrażam sobie teraz ogrodu bez wody.... a to wszytko dzięki Bogdzi Z powodu oczka komaró nie ma... ani jednego, a nawet kilka mniej, bo ryby je wyłapią....

Też bym chciała taką "kałużę" tylko gdzie ja ja wcisnę??? chyba w powietrzu by musiała lewitować
identyfikator przedni
Mala_Mi 11:49, 26 maj 2014

Kasiek napisał(a)

Aniu masz moze nazwe tej piwoni? mam te sama, kupiona jako zdechlaka z jednym listkiem i bez nazwy. Dzisiaj to piekny krzak, piekne kwiaty ...ale dalej bez nazwy Poratujesz?

Kasiu... podobna trochę do Władysławy.. ale Władysławę znam tylko z obrazków, w tym roku sobie posadziłam.. i czekam jak zakwitnie... mój też był zdechlak.. kupiony jesienią i bez góry.. jakiś jeden zdechły liść..
A to piwonie wysępione od kobiety obcej na trasie Rzeszów Przemyśl... w realu jest ciemniejsza niż na foto.. kwitnie.. hurra.. Nazwa też nieznana

hanka_andrus 11:52, 26 maj 2014

Jeżeli się podoba, to nazwa nie ma znaczenia.
ana_art 11:59, 26 maj 2014

Ania powiedz ile u Ciebie zajmuje 'kałuża'?
Mala_Mi 12:00, 26 maj 2014

alinak napisał(a)
ale jajco ...już się kąpał ????to będzie hardkorowiec ......aleś nawiozła ..ja już spadam sadzić , też się nazbierało

Ja posadziłam wszytko wczoraj...
A młody na basen chodzi prawie codziennie... a u mnie to sie tylko chlapał ułożony na ręcznikach... i był w siódmym niebie
Taka trzykrotka mi sie przyplątała z trawkami.. chyba zostanie, bo ładna.

A takich mam od groma swoich.. miałam wyrzucić i zostały sie 3 kępy