Tę rabatkę już skończyłam obsadzać teraz trzeba gazety i korę i będzie finito
Te jasne tulipany to Elegant Lady- ale wszystkie miały być takie same, były w jednym opakowaniu. I oczywiście Queen of Night. Te czerwone miały być Rococo ale powinny być płatki pofalowane czerwone z zielonym a te są chyba całkiem inne
A to teraz taki soliter z tego fiołka , usunęłam wszystkie malutkie rosnące wokoło
Witam. Mam ogromny problem dotyczący zagospodarowania miejsca przed moim domem. Chciałabym "coś" zrobić z różnych kolorów kamyczków, z jakieś roślinek. Zastanawiałam się na uformowaniu z kamieni tzn. nerki.
Macie jakieś pomysły?
Powiem szczerze, że to zdjęcie ani w 30% nie oddaje uroku tego zakątka... musicie mi uwierzyć na słowo, że modrzewnica kwitnąca na biało z przynajmniej 200m przyciąga wzrok swoim blaskiem... ona po prostu świeci w tym lesie.. próbowałam robić zdjęcia w różnych porach dnia, ale niestety nie da się tego na zdjęciu uchwycić
A to z okazji dzisiejszego dnia
To co wczoraj zrobiliśmy, teraz jest tam błoto po deszczu i nie wszystko jeszcze oplewione i nie skopane ani nie usunięte kamyczki.
Męczyły mnie te kamienie , które wydzielają podwyższoną rabatę .. Są akurat naprzeciwko drzwi na taras i kanapy w salonie , wiec widać je dosłownie zawsze ... Stad pomysł zastąpienia brzydkiego kamienia ładnymi klockami nibypodkładami ..
Bedą ustawione tak ...noo i oczywiście wkopane z zimię
Sorry za jakość zdjęcia ale jest przed szybę , bo na zewnątrz zimnoooooooo
A zobaczcie jak to u Kapisów wygląda...... Nooo , hmmmmm ???... Będzie git ??