Kochane jutro do Was napiszę, wróciłam z Sopotu i zaraz lecę na domówkę.
Życzę wszystkim nam "Ogrodowiczanom" pięknego roku 2014 w zdrowiu, miłości i cieple najbliższych i aby nasze marzenia i się spełniały,
Ściskam Was Bardzo mocno
jeszcze staroroczny, dzisiejszy Sopot :
Bardzo wam dziękuję za życzenia i również wszystkim odwiedzającym
SKŁADAM ŻYCZENIA samych sukcesów w życiu , pracy i w ogrodzie . żebyście nie mieli zwątpień i żeby tylko piękne motyle latały w waszych ogrodach .
żeby wszystkie kwiaty budziły w was zachwyt w każdy nowo nadchodzący dzień a letnia poranna rosa malowała obrazy , jakie w waszych myślach zostaną na długie zimowe wieczory
Przygotowania do imprezy skończone.. idę sie wziąć za siebie, ale nie wytrzymałam by nie zajrzeć
Przepraszam, że do Was nie zaglądam, ale obiecuję to nadrobić ..
Wam też życzę jeszcze ra świetnego skoku w Nowy Rok.. i spełnienia marzeń.. i życzę byśmy dalej sie trzymali w grupie ogrodowiskowej Bo takiej ekipy nie ma nigdzie na świecie
Wrzucę wam kilka widoczków dzisiejszych... było pięknie .. przesądy mówią, że jak sie kończy stary rok, taki bezie cały nowy.. wiec dużo miłości i uśmiechów Bo z godnie z przesądem nasze ogrody będą cudne Mój był jak w cukrze pudrze, albo jak z bajki
Dzisiaj od rana była szadź na wszystkim i po powrocie do domu zauważyłam taki oto obrazek - od razu widac z której strony moich świątecznych jabłuszek jest północ a z której południe...........
Kochani!
Wszystkim, którzy tu zaglądają mimo mojej rzadkiej obecności pięknie dziękuję za wpisy, serdeczność i życzenia. Ale Forum dla mnie jest już nie do ogarnięcia, nie mówiąc już o tym, jakie z Was kameleony... Pozmieniane avatarki i nicki.... Com ja się nakopała, żeby odkryć, któż zacz Bartek Luberda! Mam nadzieję, że dobrze namierzyłam . Jeszcze raz dziękuję i odwzajemniam życzenia...
Powiem Wam tylko tyle, że z ulgą żegnam ten rok i mam nadzieję na Nowy dużo lepszy. Czego i Wam Wszystkim z całego serca życzę.
Niech ten Nowy Rok będzie zdrowy, szczęśliwy i urodzajny. Niech kartki w Waszych kalendarzach wyglądają w większości tak:
Dosiego Roku!
PS. Bogda! Grzeczna dziewczynka... Posłuchała! I pamiętaj: póki się da – lecz! Nie wyrywaj!