Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

as226 00:18, 06 mar 2014

alinak napisał(a)
zmykam do spania a na dobranoc w odpowiedzi na dzisiejszy ziąb ....

coś mnie w kościach łamie .....chyba jednak śnieg....

Alinko pięknie już za parę miesięcy, tak znów będzie
Kasik 08:12, 06 mar 2014

Dzięki Alinko za info o trawkach. Idę zatracić się w Twym ogrodzie, bo u mnie nie da rady - wszyscy mnie widzą.

pozdrawiam
Paulaa 08:39, 06 mar 2014

Piękny ten Twój ogród

no nie łudzę się, ze chwastów nie będzie ale jakby mniej było to bym się nie pogniewała
Tusiala 08:49, 06 mar 2014

Zapisałam sobie rady o cięciu róż. U Ciebie zawsze coś pouczającego wyczytam
zbigniew_gazda 09:10, 06 mar 2014

Alinko dzięki również za przypomnienie o metodach cięcia róż. U nas też ziąb ale deszczyk popadał a na wiosnę to skarb. Też nie będę czekał na kwitnienie forsycji z cięciem róż.
alinak 11:39, 06 mar 2014

u nas coś popadało ..ale nie wiem co , czy deszcz , czy śnieg .a teraz deszczyk ważny , bo po upalnym lecie była sucha jesień a i zima z śniegiem co kot napłakał

AGNIESZKA JURAJSKA ---- przód dopiero w powijakach . no cóż dziury pokazałam . widzisz na poprzedniej stronie jaka u mnie ziemia .....dużo sie nie zmieni . wykopię te wysokie iglaki z paska wzdłuż drogi .położę matę i posypię kamieniami ...żadna filozofia .bukszpany jakieś kulki pozbierałam z ogrodu . mam taki zwyczaj że byle gdzie wsadzę malutki bukszpan , czy thujkę -niech rośnie ,może kiedyś się przyda ....i często sie przydaje a grabowy ekran pokazywałam ....przegapiłaś

ZBYSZEK - nie czekam z cięciem ...coś w tym roku ta pogoda nas pędzi . fakt dzisiaj zimno .nawet nie mamowy o ogrodzie -zdrowie ważniejsze

TUSIALA--- o to w tym forum chodzi ...żeby się coś pożytecznego dowiedzieć....nie zawsze to co piszą w poradnikach jest zgodne z naszymi doświadczeniami ...coś więcej warto wiedzieć .

KASIK-------ani się obejrzysz a będą cię szukać pomiędzy krzakami ....

AS226---Asiu czekamy niecierpliwie .trele w ogrodzie już są ,to już bliżej niż dalej

PAULAA --- każdy ma w ogrodzie takie swoje priorytety , wiem że jest masa osób , które bardzo zwracają uwagę na wygląd trawnika . ja zawsze powtarzam że nie mam trawnika tylko trawę ,,,a to różnica taka że u mnie rośnie co chce . opryska tylko na wiosnę początkiem maja i koniec .któryś rok był taki że kurdybanek zaatakował mnie tak że dwa razy się go próbowałam pozbyć , ale generalnie dopuszczam że chwast na takiej powierzchni -rzecz nieunikniona
AgnieszkaW 14:31, 06 mar 2014

Ekran grabowy widziałam, nie przegapiłam, ale myślałam, że coś więcej będzie...
alinak 17:16, 06 mar 2014

eeee jeszcze nic aż tak torpeda to nie jestem .....
Kindzia 18:23, 06 mar 2014

U nas w dalszym ciągu ani kropelki, ani płateczka...

Na weekend słoneczko zamówione
Kondzio 19:49, 06 mar 2014

Alinko jak sitko sie rozpadnie to tez proszę o fotki i jak ci ręce do d....y wejdą hi hi hi