u nas coś popadało ..ale nie wiem co , czy deszcz , czy śnieg .a teraz deszczyk ważny , bo po upalnym lecie była sucha jesień a i zima z śniegiem co kot napłakał
AGNIESZKA JURAJSKA ---- przód dopiero w powijakach . no cóż dziury pokazałam . widzisz na poprzedniej stronie jaka u mnie ziemia .....dużo sie nie zmieni . wykopię te wysokie iglaki z paska wzdłuż drogi .położę matę i posypię kamieniami ...żadna filozofia .bukszpany jakieś kulki pozbierałam z ogrodu . mam taki zwyczaj że byle gdzie wsadzę malutki bukszpan , czy thujkę -niech rośnie ,może kiedyś się przyda ....i często sie przydaje a grabowy ekran pokazywałam ....przegapiłaś
ZBYSZEK - nie czekam z cięciem ...coś w tym roku ta pogoda nas pędzi . fakt dzisiaj zimno .nawet nie mamowy o ogrodzie -zdrowie ważniejsze
TUSIALA--- o to w tym forum chodzi ...żeby się coś pożytecznego dowiedzieć....nie zawsze to co piszą w poradnikach jest zgodne z naszymi doświadczeniami ...coś więcej warto wiedzieć .
KASIK-------ani się obejrzysz a będą cię szukać pomiędzy krzakami ....
AS226---Asiu czekamy niecierpliwie .trele w ogrodzie już są ,to już bliżej niż dalej
PAULAA --- każdy ma w ogrodzie takie swoje priorytety , wiem że jest masa osób , które bardzo zwracają uwagę na wygląd trawnika . ja zawsze powtarzam że nie mam trawnika tylko trawę ,,,a to różnica taka że u mnie rośnie co chce . opryska tylko na wiosnę początkiem maja i koniec .któryś rok był taki że kurdybanek zaatakował mnie tak że dwa razy się go próbowałam pozbyć , ale generalnie dopuszczam że chwast na takiej powierzchni -rzecz nieunikniona