Szczęścia, co radość daje,
Miłości, co niesie pokój,
Zdrowia, co rodzi wytrwałość,
Wiary, co nadzieję prowadzi,
Dni wypełnionych do końca,
Pięknych wschodów słońca
I więcej takich rzeczy
W Nowy Rok Wszystkim życzę
Kalendarze urocze a wszystkie bombki naprawde "bombowe", jedna ładniejsza od drugiej.
Tą bombka na fotce powyżej przypomniałaś mi Ewo, że ja kiedys na swojej choince w dzieciństwie miałam mnóstwo bombek z takim "wklęśnięciem" jak ta twoja, pamietam je dokadnie, jakie miały kolory i rozmiary. Nie wiem co sie z nimi stało, czyżby sie wytłukły wszystkie - musze dopytac sie u mamy bo na jej choince teraz ich tez nie widzę...chetnie bym takie sobie kupiła dla siebie ale nie ma teraz, wiekszość jest takich klasycznych obłych.....
Cytuję to zdjęcie, by powiedzieć, że to nie jest chyba Twój ogród, mi dobrze znany. Na zdjęciu widzę bowiem założenie parkowe w wielkim stylu. Trawy dorównują prawie choinkom. Wielka połać trawnika. I przestrzeń. Gdzie to jest, pytam?!
Ściskam mocno, z całej siły całuję Cię Anek! I dobre życzenia ślę.
Celinko.... NOwego Roku lepszego niz ten co był... a nawet będę świnka i poproszę Bozię o duuuuuuużo lepszy rok I świętujemy drinkiem z ostrokrzewu.... ozdobiony jak brzeg szklanki..
Jola.. piękne kartki z kalendarza.. mam nadzieję, że w Nowym Roku będziesz pokazywać kolejne kartki..
Dużo zdrówka, zdrówka, zdrówka, ..bo resztę już masz...
I dla Ciebie moja kartka z moejgo ogrodowego kalendarza