Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

AgnieszkaW 22:02, 25 mar 2014

Zmiany widać nie tylko w obwódce bukszpanowej - rozrósł się i wypiękniał ten Twój ogród Marzenko
zbigniew_gazda 22:10, 25 mar 2014

Oj wydoroślał ogród Marzenko i wpływy Ogrodowiska też są.

Mira 3 lata to rzecz względna. Zależy ile się przebiegło do tej pory.
monteverde 22:14, 25 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
wiosna 2014

Od 13 to juz tylko pielegnacja i upiększanie, ślicznie wszystko urosło, oprócz tych feralnych żurawek pozdrówka Marzenko
Konstancja30 22:41, 25 mar 2014

Madżen chciałabym być Tytuskiem i móc się teraz zamerdać przed tobą ogonkiem ... (o innych wyrazach miłości wobec nie wspomnę ) ... a to wszystko dlatego, ze już prawie zrezygnowałam z obwódki buksikowej bo dłuuuugo ... a tu ciach ... mały serial i dusza rośnie ...

a swoją drogą to od 2 lat rośnie to wszystko na moich oczach a ja wciąż na zestawieniach uwierzyć nie mogę ... ehhhhh ...
i to niesamowite jak forum ukierunkowuje ... uczy ... ba nawet odkrywa przed nami co się tak na prawdę chce ... i że to można ... zwłaszcza to MOŻNA
grupa_trzyma... 23:35, 25 mar 2014

Madżen, witam z wiosną. Zaległości nadrobię lub nie. I tak już nigdy nie będę u Ciebie na bieżąco, ale tu tyle ciekawostek ogrodowych, że żal nie czytać.
Pozdrawiam i będę zaglądać, to mogę obiecać!
Mala_Mi 23:52, 25 mar 2014

Złapałam nerwa na swoja obwódkę i postanowiłam radykalne ciąć.. do zagęszczenia... cięta sie zagęszcza i szybciej rośnie ... tam gdzie mi 2012 Danusia przycięła kawałek.. to mam 4 razy większą obwódkę... ciąć, ciać i ciąć.. bo inaczej będzei drapak.. teraz to już wiem..
polinka 06:40, 26 mar 2014

Madzen pomroziło u Ciebie?
atena35 08:25, 26 mar 2014

Konstancja30 napisał(a)
Madżen chciałabym być Tytuskiem i móc się teraz zamerdać przed tobą ogonkiem ... (o innych wyrazach miłości wobec nie wspomnę ) ... a to wszystko dlatego, ze już prawie zrezygnowałam z obwódki buksikowej bo dłuuuugo ... a tu ciach ... mały serial i dusza rośnie ...

a swoją drogą to od 2 lat rośnie to wszystko na moich oczach a ja wciąż na zestawieniach uwierzyć nie mogę ... ehhhhh ...
i to niesamowite jak forum ukierunkowuje ... uczy ... ba nawet odkrywa przed nami co się tak na prawdę chce ... i że to można ... zwłaszcza to MOŻNA

Też się pod tym podpiszę dwoma ręcami
Paulaa 08:45, 26 mar 2014

Super foty, na zdjęciach super widać jak się wszystko rozrasta i jaki efekt możemy uzyskać
Wieloszka 08:53, 26 mar 2014

Madżen, pisałaś u Gusiarza, że masz liliowce, ale...
Wszystkie za i przeciw poproszę - takie z Twoich doświadczeń, bo nabrałam na nie chęci (znalazłam w ulubionych ogrodach NL, myślałam że to trawy jakieś ).
Kiedyś już mówiłaś, że powinnam je mieć, bo lubią mokro i wcale nie trzeba kwiatków co chwilę obrywać. Ale jeśli to nieprawda , albo np. kępy robią się brzydkie (uschnięte) po kwitnieniu - zrezygnuję.