Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W kamiennym kręgu od początku 09:29, 28 sty 2014

Do góry
GorAna napisał(a)

szczęściara z tej sikorki, taki kawał słoninki tylko dla niej na moją słoninkę to tylko sójka się skusiła pozdrawiam
miałam pytać o dzbany czy nie pękną po zimie ale już doczytałam
Ogród z łezką 09:27, 28 sty 2014

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)

U mnie kwitły jesieniąPozdrawiam niedzielnie

Łał ładne Dostałam od Bogusi ciemiernika to pewnie takiego... Na razie maluśki ale żyje
Ogród ogrodniczki 09:24, 28 sty 2014

Do góry
Jeszcze inne zdjęcia.
Trochę linię wjazdu pokazują ślady opon.

Rododendronowy ogród II. 09:18, 28 sty 2014

Do góry
Miłego dnia życzę Bogdziu i przesyłam moja kompozycje z wczorajszych zajęć florystycznych

Moja pierwsza hortensja w ogródku. 09:15, 28 sty 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Piękna kompozycja i dobre zdjecia (moim zdaniem choc ze mnie zaden znawca).A Paryż z tymi bratkami przy naszej pogodzie wydaje się być bajką. Fajnie ze trochę pobyłaś w tej bajce. Pozdrawiam.

Bogdziu dziękuję za pozdrowienia
Paryż rzeczywiście bajkowy, ale najciekawsi są ludzie. Fascynująca mieszanka kulturowa, zachwycałam się. Różnorodność jest bardzo ciekawa.
A dla Ciebie Bogdziu druga moja kompozycja z wczorajszych zajęć florystycznych

Moja pierwsza hortensja w ogródku. 09:06, 28 sty 2014

Do góry
Pola napisał(a)
Ewciu, jak to w sen zimowy zapadłaś... jak oglądam twój wątek to Ty szybko się przed wiosną obudzisz i będziesz coś planować.... macham niedzielnie.... Dziś też latałam z aparatem po ogrodzie i fotki robiłam hihihi

A ja ciągle robie fotki na programie automatycznym, łatwiej idzie

Pola moja wczorajsza kompozycja dla Ciebie

W kamiennym kręgu od początku 09:00, 28 sty 2014

Do góry
Iwa napisał(a)

Aniu, już wiem skąd u Ciebie tyle śniegu
Widziałam kiedyś w jakimś ogrodzie, latem, leżący dzban, a z niego "wylewały się" strumieniem białe stokrotki, wyglądały jak strużka mleka. U Ciebie zastałam podobny obraz, tyle że zimowy ...ładny.
Pozdrawiam
i widzę, że już kończysz wyszywać obraz masz już pomysł na następny?

Kraina śniegiem płynąca
Iwonko do końca obrazu jeszcze długa droga....ale staram się....z następnym trochę poczekam...do jesieni...coś tam mi już świta

To dzisiejsze śniadanie sikorki

W ogródku Iwony 08:46, 28 sty 2014

Do góry
W ogródku Iwony 08:41, 28 sty 2014

Do góry

Cudowna rabata a trawnik zachwycający
W ogródku Iwony 08:40, 28 sty 2014

Do góry
Mam jeszcze trochę wiosennych fotek, więc może dla poprawy nastroju ciąg dalszy wiosny.

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 08:31, 28 sty 2014

Do góry
Elu wierzba mandżurska. Uwielbiam robić jej zdjęcia zimą

Ogród ogrodniczki 08:24, 28 sty 2014

Do góry
Kobietki,wy mnie czasem zaskakujecie
Nie spodziewałam się że moja Bonica będzie miała takie wzięcie ,cha,cha!
No to kupujcie Bonicę hurtowo.
Aaaa! I zapomniałam napisać że ona może rosnąć nawet w półcieniu i nadal kwitnie!

Twoje hasło Ula mi się podoba

No i mam temat do przemyśleń.
Otóż chcemy postawić garaż na dwa samochody za domem.
To oznacza że muszę w jakiś sposób ściąć jedną rabatkę i postawić murek oporowy.
Wszystko byłoby o.k. tylko mam dylemat w jaki sposób ten murek poprowadzić.
Niestety dziś zaczęło u nas sypać i zdjęcia nie będą dość wyraziste.

Pomysł jest taki:

Nieco rozjaśnię sprawę:

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 08:23, 28 sty 2014

Do góry
Tusiala napisał(a)

a cóż to za serpentynki...wierzba?
w Oborze też mogą być ogrody 08:19, 28 sty 2014

Do góry
Grab jest posadzony w dwóch rzędach, sadzonki kupiłam na allegro, polecam. A to jeszcze czeka na zagospodarowanie.
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 08:15, 28 sty 2014

Do góry
Ale miło mi się zrobiło, że tylu Gości do mnie wpadło

Kasiu cieszę się, że do mnie wpadłaś. Dużo stron nie ma do oglądania więc myślę, że w tym wolnym czasie (o ile go znajdziesz) przejrzysz to i owo Działkę mam sporą, stoi na niej dom i garaż. Gęsta zabudowa może się wydawać, gdyż mam bardzo wąski wjazd i dom stoi nie całe 5 metrów od granicy południowej z sąsiadem ale to tylko tak wygląda a w rzeczywistości to spora przestrzeń. Wpadaj jak najczęściej

Irenko z tymi prognozami to zupełnie się z Tobą zgadzam. Te trzy dni to im jeszcze wychodzą ale reszta... nie ma co patrzeć bo zawsze jest inaczej. Ja się trzymam tego, że styczeń już za nami, luty jest krótki i szybko przeleci a w marcu WIOSNA

Aga jasne, że śnieg lepszy od byle szarugi i pluchy. A wszystko tak pięknie wygląda. I Synek taki zachwycony śniegiem

Aniu dobrze, że Mężowie podpowiadają bo widać, że przyzwyczaili się do naszych ekscesów A masz jakieś zdjęcie zrobione przez Twojego Męża?

Alisonku witaj serdecznie u mnie Cieszę się, że Ci się u mnie podoba i że moje drzewa przypadły Ci do gustu. Tak zmiany będą i mam nadzieję, że uda mi się sporo zrobić. Męża pochwalę i z pewnością się ucieszy. Dziękuję
Tulipanowiec jest drzewem bezproblemowym, ma piękne liście i ślicznie się wybarwia. Nie choruje (odpukać). Teraz tylko czekam aż zakwitnie. Może się doczekam. Też uwielbiam katalpy. Strasznie mi się podobają. A jak jeszcze zobaczyłam u Ani (Małej Mi) to aż nie chciało mi się wierzyć, że będę miała kiedyś takie cudne drzewa.
Również pozdrawiam i zapraszam

Iwonko witaj wcale się nie dziwię, że oglądasz tylko obrazki. Przecież tu tyle tego, że ja też nie ogarniam całości i pewnie nigdy nie będę ogarniać choć jestem już tu parę miesięcy. Iwonko ja mam jeszcze ponad połowę działki do obsadzenia dlatego mam nadzieję, że w przyszłości…. Miło, że wpadłaś

Dzisiaj u mnie bardzo przyjemnie. Tylko delikatny mrozik, wszystko w delikatnym puchu. Tak czysto, biało, delikatnie się zrobiło. Wreszcie tak jak lubię mimo, iż pod śniegiem jeszcze lud.

Moja działka. 08:09, 28 sty 2014

Do góry

Moja działka. 08:06, 28 sty 2014

Do góry

ogrodoweimpresjejolki 07:43, 28 sty 2014

Do góry
monteverde napisał(a)
Jolu piękne masz storczyki ile je moczysz 10 minut? zostawię Tobie dzisiejsze kwiatki i dobrej nocy

Aniu, dzięki Tobie miło dzień zaczęłam

Storczyki moczę około 1 godziny, aby opiły się do syta ich korzonki

A przed chwilą opatuliłam hiacynty, żeby nie było widać brzydkiej plastikowej doniczki

Witam gorąco :) 01:19, 28 sty 2014

Do góry
Jadzia68 napisał(a)

Mój ogródek to totalny misz masz ,rosliny kupwane spontanicznie i tak również szdzone. Tam gdzie jest miejsce to wsadzam , raczej się nie zdarza aby roslinka pozostała w tym miejscu na dłużej. Może dlatego ogródek ciągle wygląda bardzo młodo chociaż ma już sześć lat.

Witam Jadziu, czy to jest tiarella?? Podziwiam hortensje i powojniki .
W kamiennym kręgu od początku 00:24, 28 sty 2014
Do góry
GorAna napisał(a)

Aniu, już wiem skąd u Ciebie tyle śniegu
Widziałam kiedyś w jakimś ogrodzie, latem, leżący dzban, a z niego "wylewały się" strumieniem białe stokrotki, wyglądały jak strużka mleka. U Ciebie zastałam podobny obraz, tyle że zimowy ...ładny.
Pozdrawiam
i widzę, że już kończysz wyszywać obraz masz już pomysł na następny?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies