Ale miło mi się zrobiło, że tylu Gości do mnie wpadło
Kasiu cieszę się, że do mnie wpadłaś. Dużo stron nie ma do oglądania więc myślę, że w tym wolnym czasie (o ile go znajdziesz) przejrzysz to i owo

Działkę mam sporą, stoi na niej dom i garaż. Gęsta zabudowa może się wydawać, gdyż mam bardzo wąski wjazd i dom stoi nie całe 5 metrów od granicy południowej z sąsiadem ale to tylko tak wygląda a w rzeczywistości to spora przestrzeń. Wpadaj jak najczęściej
Irenko z tymi prognozami to zupełnie się z Tobą zgadzam. Te trzy dni to im jeszcze wychodzą ale reszta... nie ma co patrzeć bo zawsze jest inaczej. Ja się trzymam tego, że styczeń już za nami, luty jest krótki i szybko przeleci a w marcu WIOSNA
Aga jasne, że śnieg lepszy od byle szarugi i pluchy. A wszystko tak pięknie wygląda. I Synek taki zachwycony śniegiem
Aniu dobrze, że Mężowie podpowiadają bo widać, że przyzwyczaili się do naszych ekscesów

A masz jakieś zdjęcie zrobione przez Twojego Męża?
Alisonku witaj serdecznie u mnie

Cieszę się, że Ci się u mnie podoba i że moje drzewa przypadły Ci do gustu. Tak zmiany będą i mam nadzieję, że uda mi się sporo zrobić. Męża pochwalę i z pewnością się ucieszy. Dziękuję

Tulipanowiec jest drzewem bezproblemowym, ma piękne liście i ślicznie się wybarwia. Nie choruje (odpukać). Teraz tylko czekam aż zakwitnie. Może się doczekam. Też uwielbiam katalpy. Strasznie mi się podobają. A jak jeszcze zobaczyłam u Ani (Małej Mi) to aż nie chciało mi się wierzyć, że będę miała kiedyś takie cudne drzewa.
Również pozdrawiam i zapraszam
Iwonko witaj

wcale się nie dziwię, że oglądasz tylko obrazki. Przecież tu tyle tego, że ja też nie ogarniam całości i pewnie nigdy nie będę ogarniać choć jestem już tu parę miesięcy. Iwonko ja mam jeszcze ponad połowę działki do obsadzenia dlatego mam nadzieję, że w przyszłości….

Miło, że wpadłaś
Dzisiaj u mnie bardzo przyjemnie. Tylko delikatny mrozik, wszystko w delikatnym puchu. Tak czysto, biało, delikatnie się zrobiło. Wreszcie tak jak lubię mimo, iż pod śniegiem jeszcze lud.