Aniu - to ja Cię jeszcze pomęczę

Strasznie się różano zrobiło na O. - duża część ogrodomaniaków zapadła na "różyczkę" i ja też między innymi

Ale że na razie mogę kupić tylko kilka krzaczków to muszę wybrać takie co mi będą pasowały... no taki mój los że się musze "umarudzić" zanim coś zrobię

Aneczko - jak wysoka rośnie Aphrodite - bo jest tak piękna że nie mogę oderwać od niej oczu... a jeśli chodzi o te wysokości róż podane w internecie czasem bardzo różnią się od rzeczywistości... np. myślałam o róży Beverly która też mi sie bardzo podoba i pachnie w dodatku i wyczytalam że rośnie na 80 cm (to jest na razie moja górna norma

) a w opiniach ludzie piszą że ma u nich 1,60 - noooo taka jakby ciut różnica

Aphrodite, Beverly, Senteur Royale, z rabatowych Bailando, Baronesse, Melusina.... możesz słówko o nich napisać... zastanawiałam się też nad różami miniaturowymi - dałabym je na przód rabatki - takie do 50 cm to mnie by nawet wystarczyły - Heidi Klum - w której nadal jestem zakochana i choć wiem że może chorować to ja ją chyba muszę kupić

Biedermeier, Honeymilk...
Anuś - no przepraszam, ale już chyba taki los Królowej Różanej że się wszyscy przychodzą pytać

buziaki