Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

ogrodoweimpresjejolki 17:41, 10 gru 2013

Do góry
Jolu duzo pozdrówek dla Ciebie.

Dwa ogrody 17:21, 10 gru 2013

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
W kuchni.

i koniec na dziś

bartek_luberda - szkoda folii, ja z niej zrezygnowałam już jakiś czas temu, bo za dużo zachodu. Teraz rozkładam małą na wiosnę, na krótko, aby ochronić rośliny przed przymrozkami. Pozdrawiam.

Prześlicznie stroisz dom
ogrodoweimpresjejolki 17:16, 10 gru 2013

Do góry
Jolu pozdrawiam, zaglądam, mam nadzieję, ze nie jest źle
zostawiam kolor, bo biel się zaczyna
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:15, 10 gru 2013

Do góry
asc napisał(a)
U mnie był Mikołaj, taki co sobie sama zamówiłam.. wszyscy będą mieć z tego pożytek Solidne wykonanie, "szkło" nietłukące się, elementy metalowe, siatka z nierdzewki.... cud-miód-malina, ziarenka zabezpieczone przed wysypywaniem, wygodne siedziska, że nawet wróbelki dadzą radę
Piękny prezent

I ja zastanawiałam sie nad tego typu karmnikiem, dodatkowo, poza klasycznym który juz kupiłam, tylko mysle jak go powiesic na tym pałąku zeby sie nie bujał pod wpływem wiatru, ja nie mówie o wichurze tkiej jak ostatnio Ksawery ale o zykłych wiatrach, czy ty je umocujesz jakos bardzo sztywno czy majtają sie wte i wewte a ptakom to nie przeszkadza ?
Moje kwiaty i rośliny na działce 16:47, 10 gru 2013

Do góry
Bardzo podobają mi się hortensje doniczkowe. Postanowiłam kupić jedną w doniczce na targu. Wsadziłam do ziemi, a w czerwcu (bo wtedy najlepiej) jest rozmnażać hortensje małe poćwiartkowane łodygi oderwane od kwiatka i wsadziłam do pojemników by się ukorzweniły i puściły listki. W zeszłym roku miałam 7, a w tym 5 małych sadzonek

te są z tego roku i stoją w domu na parapecie
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:09, 10 gru 2013

Do góry
U nas dziś cały dzień na minusie.. śnieg jeszcze leży, słonko też było, ale mrozik trzyma... wczoraj deszcz padał, dziś mróz.. ślizgawka wszędzie..

Na strychu demolka, al już wełną ocieplone trochę..

A ja z chłopakiem pracuję... chłopak trochę leży w tym bałaganie i roznosi mi wełnę mineralną po całym domu, a ja sie tylko drapię jakbym pchły miała) alb urzęduje u mnie pod biurkiem..

Działka prawie w Borach Tucholskich 16:03, 10 gru 2013

Do góry
Bogdzia mam nadzieję że jeszcze niejedna tęcza zalśni nad moja działką

Agata przygotowuję się do wiosennego strzelania - nic bardziej mnie nie wkurza jak mieć możliwości i nie umieć ich wykorzystać - a czy będę wykorzystywał to już inna sprawa
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:39, 10 gru 2013

Do góry
A taki Mikołaj prezent mi dziś zrobił, chociaż nie zamawiałam.. ale nasłuchał sie co sie wyrabia na forum. i kupił.
Dziewczyny Podkarpackie, może jednak sie skrzykniemy i coś spróbujemy podziałać ?
W domu mam sajgon z powodu strychu, wiec odrobina dodatkowego bałaganu nie szkodzi Co Wy na to??

Ogrodnik Mimo Woli cd 15:33, 10 gru 2013

Do góry
U mnie był Mikołaj, taki co sobie sama zamówiłam.. wszyscy będą mieć z tego pożytek Solidne wykonanie, "szkło" nietłukące się, elementy metalowe, siatka z nierdzewki.... cud-miód-malina, ziarenka zabezpieczone przed wysypywaniem, wygodne siedziska, że nawet wróbelki dadzą radę
Piękny prezent

Pszczelarnia 15:13, 10 gru 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Nie. Moje zeszyty kucharskie jeszcze nie zapisane. Ale sentymentem darzę te pisane ręką poprzedniej właścicielki domu. Przepisy sprawdzone na każdą okazję.

I - jak co roku - porcja makowców:

Twój przepiśnik to pierwsza klasa...jak mojej mamy i teściowej

No ale makowce - ale mi smaka narobiłaś....a ja w pracy jeszcze..
Ogród Zabaewy ... i nie tylko ... ;) 15:11, 10 gru 2013

Do góry

Miłego oglądania życzę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:10, 10 gru 2013

Do góry
No właśnie Agnieszko
Ale tak sobie myślę, że jest fart, w końcu wszystko dobrze się kończy
Co do dekoracji, zakupiłam coś takiego, kamienne serca wyklejone lusterkami i chcę je na domku powiesić, letnim....myślę gdzie...mus przymiarki porobić fajnie słońce będzie się odbijać, bo nawet jak różne światła żarówek są, to różne odcienie w tych lusterkach

w świetle białym, ledowym....są duże i ciężkie

w ciepłym, tradycyjna żarówka
Rododendronowy ogród II. 15:03, 10 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Aniu wszystko się zgadza a zebyś miała porównanie to wklejam również zdjęcie czeczotki.

jak czuprynka piękny ptaszek
Ogródeczek 14:45, 10 gru 2013

Do góry
Ogródeczek 14:23, 10 gru 2013

Do góry
Syców

Moje kwiaty i rośliny na działce 14:09, 10 gru 2013

Do góry
Witam Nie tylko Ty tak myślisz. Ja nie mając ni do pracy nudzę się też czekam na wiosnę i pierwsze kwiaty, jakie się pokaża. Byłam na działce i tylko liście pierwiosnków i kwiaty, które kwitły do tej pory mają zmarznięte.

trochę więcej w tym roku posadziłam lili. Wsadziłam też lilię drzewiastą. Dopiero będę wiedziała co z nią na przyszły rok.

ismena
Ogród w skali mikro :) 14:06, 10 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
.. Pokażę Wam co dostałam w prezencie .... Anioła ... Nie że anioł dostał anioła...mnie, nieeeeee .. Raczej dla diablicy aniołek ...,jest trochę podobny do aniołów Elizki

Ale i tak zdecydowanie najlepsze są te dyndające " szłapki "...., hmmm.... Nooo stópki

Buziam ... Anielsko

rewelacyjny, a już te szłapki same w sobie mnie zachwyciły, jako słowo
Ranczo Edy 14:02, 10 gru 2013

Do góry
Witajcie dziewczyny u mnie deszczowo i ciepło M-uś kupił baterie i wiem jaka temp w końcu o taka w domu 23 a na zewnątrz 7 u synka w pokoju ciepełko bo pale w piecu córcia kaszle i dogrzewamy się a co tam Aniu sztuczne też piękne są i chyba najważniejsze to światełka Gosia nie top się tylko zamknij oczy i wyobraźnią wsuwaj razem z nami ha ha A to dla Was tradycyjnie Nati,Marto,Aniu i Gosiu
Blaski i cienie nowego życia 13:41, 10 gru 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
Bogdziu, Ewo,Krysiu,Wojtas, Aniu

częstujcie się ciasteczkami prosto z blachy.
Piekłam na święta, dzieci będą dekorowały w sobotę,
a dzisiaj dekorowałam na szybko do zapakowania w prezencie.

Pierniczki z przepisu Gabrysi w białej czekoladzie i glazurze cukrowej

Kruche z glazurą i orzechami

Rożki orzechowe które moje dzieci uwielbiają, przed podaniem obsypuję cukrem pudrem

O rany!!!
to prawie, jak w cukierni! mam nadzieję, ze te pyszności do świąt wytrzymają
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 13:35, 10 gru 2013

Do góry
Dekoracje świątecznie rozmnażają się u nas

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies