Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Alisonek 20:46, 09 mar 2014

Kasik napisał(a)
Wiąz Camperowni- zwany patyczakiem

Patyczak za jedyne 170 zł już go widze latem, jaki będzie piekny!
Kasik 20:52, 09 mar 2014

Alisonek napisał(a)

Patyczak za jedyne 170 zł już go widze latem, jaki będzie piekny!

Jakby 2 lata temu ktoś powiedział, że taki badylek będzie mnie bardziej kręcił niż wszystko inne, to śmiałabym się do rozpuku.
Alisonek 20:53, 09 mar 2014

A Grześ zadowolony jest tak samo?
Kasik 21:14, 09 mar 2014

Alisonek napisał(a)
A Grześ zadowolony jest tak samo?

Ha, ha, ha.
Mamy odłożone fundusze na nasadzenia. Grześ akceptuje wszystko. Zobaczymy co będzie mówił jak kupeczka zmaleje?
Alisonek 21:21, 09 mar 2014

Kasik napisał(a)

Ha, ha, ha.
Mamy odłożone fundusze na nasadzenia. Grześ akceptuje wszystko. Zobaczymy co będzie mówił jak kupeczka zmaleje?

Przecież nie tylko będziesz brać, ale co jakiś czas dołożysz do tej kupeczki grosik i będzie zawsze na przyszłość
Bogdzia 00:06, 10 mar 2014

Jak M akceptuje wszystko to znaczy ze tez wsiąkł całkowicie w urzadzanie ogrodu , tylko pozazdrościc.
Aneczka 10:24, 10 mar 2014

Grześ ma tak zadbane drzewka, że widać że to kocha A mój mąż znowu wczoraj wspominał i o drzewkach mówił
Wasze patyczki już puszczają korzonki allle się cieszę, zobaczcie sami: https://www.ogrodowisko.pl/watek/3781-aneczkowe-marzenia?page=29#post_5

Kasiu a rozpoznał ktoś z forum tą hortensję NN?
Kasik 12:04, 10 mar 2014

Aneczka napisał(a)
Grześ ma tak zadbane drzewka, że widać że to kocha A mój mąż znowu wczoraj wspominał i o drzewkach mówił
Wasze patyczki już puszczają korzonki allle się cieszę, zobaczcie sami: https://www.ogrodowisko.pl/watek/3781-aneczkowe-marzenia?page=29#post_5

Kasiu a rozpoznał ktoś z forum tą hortensję NN?

Aniu pytałam ostatnio w ogrodnictwie, to powiedzieli , że oni handlowali do pewnego momentu tylko hortensjami Phantom. Należy sądzić, ze to właśnie Ona.

SUper, że korzonki juz widać. Ja swoje mam w ziemi i nie widzę.
Kindzia 12:17, 10 mar 2014

Twoje cudniaste żurawki to na 95 % marmeladki Bardzo je lubię (zielone lichy też !! ), mam ich sporo i na takie mi wyglądają.

Za limusiami tujki rosną? Jeżeli tak, to hortusie znacznie za blisko posadziłaś...limki rosną w ciągu roku ...mówiąc delikatnie, znacznie

Kulki na kiju wzorcowo kuliste.
Kasik 13:10, 10 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Twoje cudniaste żurawki to na 95 % marmeladki Bardzo je lubię (zielone lichy też !! ), mam ich sporo i na takie mi wyglądają.

Za limusiami tujki rosną? Jeżeli tak, to hortusie znacznie za blisko posadziłaś...limki rosną w ciągu roku ...mówiąc delikatnie, znacznie

Kulki na kiju wzorcowo kuliste.

Mówisz, ze za blisko?
Zobaczymy, najwyżej przesunę troszkę. Ta persperktywa zdjęcia też lekko wdłużona. Kulki dziś wsadzamy, bo sie nie wyrabiamy.

A lich u mnie jeszcze nie widziałam. Oby ich nie było, bo uważam ta właśnie żurawkę za jedną z najładniejszych i planuje ich jeszcze troszkę.

Buziak