Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Ogród ogrodniczki 09:04, 05 sty 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)

O! Już zrobiłam wizualizację.
Mniej więcej o to mi chodzi.
Nie do końca taka jabłoń.
Może bardziej karłowa.

Poproszę o komentarze.

Fajny projekt.....
a ja mam jabłonie.....ale pod nimi się nie siedzi.....zbyt mało cienia dają i jabłka spadają...kiedyś siedzieliśmy tylko pod taką co miała srebrzyste listki i małe jabłuszka jak rajskie....teraz jej już nie mamy.

Ucha,cha!
Na szczęście u mnie w tym miejscu nie będzie się siedziało zbyt dużo.
Ja myślę raczej,że to będzie takie miejsce do przycupnięcia na chwilę.
Często chodzę po moim ogrodzie i taka ławeczka mi się przyda.
Mój mały raj na ziemi :) 22:09, 04 sty 2013

Do góry
Anulka nowy projekt ... yhm ... ... ja oddaję głos na nowy projekt choć chyba nie pytałas tylko pokazałaś ... no ale to forum ... ...
Ogród ogrodniczki 21:46, 04 sty 2013

Do góry
BarbaraM napisał(a)
O! Już zrobiłam wizualizację.
Mniej więcej o to mi chodzi.
Nie do końca taka jabłoń.
Może bardziej karłowa.

Poproszę o komentarze.

Fajny projekt.....
a ja mam jabłonie.....ale pod nimi się nie siedzi.....zbyt mało cienia dają i jabłka spadają...kiedyś siedzieliśmy tylko pod taką co miała srebrzyste listki i małe jabłuszka jak rajskie....teraz jej już nie mamy.
Ogród z lustrem 23:10, 03 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebku, cieszę się że tyle byłeś w pracy ze mną

A ten nowy super nowoczesny dom za Wisłą - to już projekt jest w fazie zatwierdzenia.

Ojej ja już sobiei popcorn kupuję i colę i zajmuje miejsce w pierwszym rzędzie do oglądania!!!
Ja też
Kondziowy Ogród :) 23:08, 03 sty 2013

Do góry
noemi napisał(a)
Kibicuję Ci bardzo będzie dobrze, musi być!!! Nowy Rok się dopiero zaczął ... a projekt masz śliczny ach marzenie .... te kostki z bukszpanu przy wejściu wpadły mi w oko
Dziękuje musi się udać
Ogród z lustrem 23:07, 03 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

A ten nowy super nowoczesny dom za Wisłą - to już projekt jest w fazie zatwierdzenia.

Ojej ja już sobiei popcorn kupuję i colę i zajmuje miejsce w pierwszym rzędzie do oglądania!!!
Kondziowy Ogród :) 23:06, 03 sty 2013

Do góry
Kibicuję Ci bardzo będzie dobrze, musi być!!! Nowy Rok się dopiero zaczął ... a projekt masz śliczny ach marzenie .... te kostki z bukszpanu przy wejściu wpadły mi w oko
Mój mały raj na ziemi :) 18:36, 03 sty 2013

Do góry
Sebek, nie wyrzucę ! kosztowała majątek !!! najwyżej spieniężę lub zamienię na inne pożądane roślinki

Daneczko
, dziękuję !!! Tobie również najpiękniejszego roku

Kasia
- wszystkiego pewnie nie zrobimy, ale zawsze coś a pustka szybko Ci minie ! zobaczysz

ja zaraz zrobię kolorki i wrzucę zmiany jakie się dokonają przed wejściem (zmieniłam ciut projekt wcześniejszy....)
Rabaty angielskie 13:26, 02 sty 2013

Do góry
Gabrysiu masz rację Ale bez inspiracji pewnie nic bym nie zrobiła Poza tym projekt to projekt, najszybciej czlowiek uczy sie obserwując rosliny. Jak wie co i jak u niego rośnie to jest znacznie łatwiej Dlatego traktuję tą angielke moją jako rodzaj eksperymentu

Haniu racja! Trza dążyć to perfekcji
Zdjęcia Roku 23:30, 31 gru 2012

Do góry
A co tu sobie jaja robisz przyniosłeś karteczkę i co ja mam z tym zrobić

Andrzej mówi ze to przecież projekt jest

Moje ukochane miejsce na ziemi 23:47, 30 gru 2012

Do góry
Agata ale zaczęłaś rewolucję w ogrodzie!!!
Mnie się o poradę dot projektu nie pytaj bo ja poszłam na łatwiznę i zamówiłam sobie projekt....
Życzę Ci aby rewolucja przyniosła wymarzony przez Ciebie efekt w nowym 2013 roku!!! do siego !!
Ogród z lustrem 18:53, 30 gru 2012

Do góry

Kondziowy Ogród :) 11:28, 30 gru 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Serdeczne życzenia Noworoczne!Projekt jest! Teraz tylko realizacja! Życzę powodzenia i marzeń spełnienia!
Lakonicznie ale z sercem ,i mam nadzieję,że świąteczny i sylwestrowy humor zachowasz przez cały rok!
Ściskam!

Dziekuje bardzo i ja ci zycze Szczęsliwego Nowego roku
Kondziowy Ogród :) 11:27, 30 gru 2012

Do góry
Lukas napisał(a)
Cześć, czuję, że będzie się działo u Ciebie na wiosne widziałem projekt .... super
Mam nadzieję, że zostanie zrealizowany czgo bardzo serdecznie Ci życzę
Witam ciebie też mam taką nadzieje
Kondziowy Ogród :) 23:02, 29 gru 2012

Do góry
Serdeczne życzenia Noworoczne!Projekt jest! Teraz tylko realizacja! Życzę powodzenia i marzeń spełnienia!
Lakonicznie ale z sercem ,i mam nadzieję,że świąteczny i sylwestrowy humor zachowasz przez cały rok!
Ściskam!

Kondziowy Ogród :) 19:43, 29 gru 2012

Do góry
Cześć, czuję, że będzie się działo u Ciebie na wiosne widziałem projekt .... super
Mam nadzieję, że zostanie zrealizowany czgo bardzo serdecznie Ci życzę
Nigdy nie mów nigdy 19:28, 29 gru 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
Kasia piękne fotki ze spaceru

Jeśli chodzi o kostkę, to ciągle u nas jest tylko w sferze marzeń, niestety, może kiedyś na nią uzbieramy, ale ja na twoim miejscu raczej sama bym zrobiłą projekt, bo musi być w twoim guście

Dzisiaj w ogóle przyzwoicie było
Pewnie na tym się skończy
No tak, brukowanie to kawał kasy, też mnie to boli, ale mus jest. Trudno po tłuczniu się chodzi, o butach na szpilce nie ma mowy
Nigdy nie mów nigdy 19:25, 29 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

No, ja też zupełnie nie wiem dlaczego

Dzisiaj był facet obmierzyć ile kostki na brukowanie nam trzeba, następny...i żadna firma nam się nie podoba. Oczekuję zrobienia wszystkiego, od A do Z. Czyli projekt, jaka kostka, kolory, materiał i robocizna. Każda z firm, która u nas była oczekuje ode mnie projektu (!), tz. nie mówią tego bezpośrednio, ale najlepiej : "pani sobie coś znajdzie". Słabi mnie to!!!! Duże firmy, niby z doświadczeniem i co? U nas też jest niemało, ok. 200 m2, to chyba im się opłaci? Nie mam siły do nich !!!!!!!!!!
Jak byo u Was? Sami szukaliście kostki i mówiliście wykonawcy jaka kostka i gdzie?

Oczywiście, że samemu - ale może dlatego, że moi nie byli zbyt kumaci

Na pewno dobierz kostkę do koloru domu, dachu, płotu. Będzie łatwiej wybrać spośród setek wzorów. Ściągaj sobie zdjęcia z netu co Ci się podoba, a potem to przenieś do siebie. Jednak poproś firmę o jakiś katalog z realizacjami, cokolwiek.

Na kolor, który ma przeważać jesteśmy zdecydowani, ale to pikuś. Tyle jest wzorów, sposobów łączeń różnej wielkości kostek, że głowa mała Nie chcę pstrokato, ale ciekawie. Dotąd nikt mi nic konkretnego nie zaproponował.
Po Twoim komentarzu Sebku myślę, że za dużo wymagam Coś mi się wydaje, że muszę sama zakasać rękawy.
Nigdy nie mów nigdy 16:04, 29 gru 2012

Do góry
Kasia piękne fotki ze spaceru

Jeśli chodzi o kostkę, to ciągle u nas jest tylko w sferze marzeń, niestety, może kiedyś na nią uzbieramy, ale ja na twoim miejscu raczej sama bym zrobiłą projekt, bo musi być w twoim guście
Nigdy nie mów nigdy 15:54, 29 gru 2012

Do góry
Kindzia napisał(a)
No, ja też zupełnie nie wiem dlaczego

Dzisiaj był facet obmierzyć ile kostki na brukowanie nam trzeba, następny...i żadna firma nam się nie podoba. Oczekuję zrobienia wszystkiego, od A do Z. Czyli projekt, jaka kostka, kolory, materiał i robocizna. Każda z firm, która u nas była oczekuje ode mnie projektu (!), tz. nie mówią tego bezpośrednio, ale najlepiej : "pani sobie coś znajdzie". Słabi mnie to!!!! Duże firmy, niby z doświadczeniem i co? U nas też jest niemało, ok. 200 m2, to chyba im się opłaci? Nie mam siły do nich !!!!!!!!!!
Jak byo u Was? Sami szukaliście kostki i mówiliście wykonawcy jaka kostka i gdzie?

Oczywiście, że samemu - ale może dlatego, że moi nie byli zbyt kumaci

Na pewno dobierz kostkę do koloru domu, dachu, płotu. Będzie łatwiej wybrać spośród setek wzorów. Ściągaj sobie zdjęcia z netu co Ci się podoba, a potem to przenieś do siebie. Jednak poproś firmę o jakiś katalog z realizacjami, cokolwiek.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies