Oj czasu brak, wiec podziękuję wszystkim za wizyty
Madżen... mogę cię pomęczyć z moja rabata frontową.. muszę coś zrobić z tymi baksikami Ale to potem wstępna koncepcja jest, ale jakoś nie do końca mam do niej przekonania.. ale muszę wejść na dach... by zrobić foto z góry.... bo tak nic nie widać ..
Gabrysiu!!! to Ty masz oko !!!
Nie, w zamku nie byliśmy , tylko zawody , rabatki pod zamkiem, bo wydają nam się cudne, platany na Rynku i byliśmy jeszcze na ciasteczkach
Pędziliśmy do swojego ogródka, żeby poleniuchować
Wczoraj był cudny dzień i jeszcze leżąc w ogrodzie mieliśmy taką atrakcję
Joasiu, Aniu, Marzenko, Reniu, Jolusiu, Michalino, Aniu asc- miło, że zainteresowałyście się moim warzywnikiem. Jeśli chodzi o fasolkę, to uprawiam ją już od kilku lat. Ta "czarna" to w rzeczywistości kolor bardzo ciemnego bakłażanu. Jest bardzo smaczna, ale po ugotowaniu traci ten cudny kolor i robi się zielona.
Dla Was i dla wszystkich zaglądających na Dzień Dobry moje lilie.
No sliczny Ci wyszedł.Bardzo sie cieszę że pokazujecie swoje motylki (Małgosia troche wyżej też pokazała w dodatku tego samego ). Z wielką przyjemnością sie je fotografuje. Buziaki Ewciu i miłego dnia.
Rabata po lewej stronie skończona
Z warzywnika wyplewiłam co większe sztuki i zaczęłam wczoraj rabatę z różami .
Na warzywnik mam plan - chcę wymurować skrzynki z tej kostki co murki a ziemię wywalić.....to co tam jest woła o pomstę do nieba a nie jest ziemią dosadzenia warzyw ..........
Widać wreszcie mojego olbrzyma - jeszcze nie kwitnie............