I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...
21:42, 23 sie 2013
Sławku, hej sąsiedzie! Zajrzałam pooglądać Twój ogródek i wsiąknęłam, tak że cały wątek przejrzałam!
Zdjęcia kąpiących się wróbelków na początku strasznie mnie rozczuliły! Do nas przylatują różne i choć nie jestem jakoś zwolenniczką wielką oczek wodnych to dla takich widoków chciałabym mieć oczko! Albo strumyk! Albo cuś takiego. Z resztą skrzydlatych mieszkańców masz znacznie więcej
A zmiany w ogrodzie – cudne!
A ten widok jest BARDZO w moim typie!!! I ta dziewanna na drugim zdjęciu! A! A! Wymiata a kompozycja mnie wali na kolana!
No i jestem pod wrażeniem Twoich portretów.
Oj, Sławku, będzie jakieś spotkanie to wszystkie babeczki się będą chciałby sportretować, hi hi.
Ciekawi mnie jeszcze jak się skończyło z wierzbą argentyńską? Rośnie jeszcze? Bo szkoda mi jej by było strasznie. A ten katalog roślin Związku Szkołkarzy to ja też mam i nawet w tej chwili obok mnie leży!
A ten widok jest BARDZO w moim typie!!! I ta dziewanna na drugim zdjęciu! A! A! Wymiata a kompozycja mnie wali na kolana!
No i jestem pod wrażeniem Twoich portretów.
Ciekawi mnie jeszcze jak się skończyło z wierzbą argentyńską? Rośnie jeszcze? Bo szkoda mi jej by było strasznie. A ten katalog roślin Związku Szkołkarzy to ja też mam i nawet w tej chwili obok mnie leży!