u nas rzucili w ogrodniczym już drzewka i krzewy owocowe- m już podniecony
a dziś kupiliśmy w Toronto borówki, jagodę Kamczatkę, pigwowca, aronię i ziemię do borówek
qrcze kiedy ja to wkopię skoro jutro mam imprezkę w domu, a w niedzielę rano wyjeżdżam!
Witaj Kasiu, znowu chwilkę mnie nie było ale już jestem i na dłużej chyba. Muszę się pochwalić bo właśnie zakończono rozprowadzać ziemię w moim ogrodzie Już poziom wyprowadzony W poniedziałek ogrodnicy jadą po thuje szmaragdy, muszę zakupić 75 sztuk takich na 130 No nie mogę się doczekać bo we wtorek na mojej pustyni pierwsze zielone drzewka się pojawią!!!
Kasia a moze widziałaś gdzieś w naszej okolicy trawe Red baron, bo przez allegro mi się niw eidzi zamawiać, Ty czesciej bywasz to może gdzies widziałas, może w Toruniu? A w toruniu to supermarkety odwiedzasz czy jest jakaś szkólla może?
no to super wieści, pewnie się z tego cieszysz jak nie wiem co takie postępy każdego by cieszyły! oczywiście będę wypatrywać zdjęć
pozdrawiam i cieszę się razem z Tobą
wiesz co, nie dam sobie ręki uciąć, ale chyba w Torseedze w Toruniu widziałam, ale jak chciałam zobaczyć co to to miało opis bylina! ale na red barona mi to wyglądało!