Mój jesienny ogród
09:44, 11 maj 2013
Witam z upalnej Kanady, na początku pokażę temperaturę w pokoju, siedzę w samych gadkach przy komputerze a nad głową wiatrak i nie czuć chłodu. Ale ma się zmienić na deszcz patrzyłem w pogodę.
Aby w niedzielę jeszcze wytrzymało, nie chciał bym siedzieć w domu.
Haniu, ja już zostałem, powinienem być już dziś w domu a ja jeszcze liczę niedźwiedzie
.
Nie wiem jak z pracą niby mówią że się załapie ale żadnych szczegółów nie znam. Chciał bym przy ogrodzie ale wszystko się wyjaśni za dwa tygodnie. W środku pewnie do końca czerwca będę miał co robić dziś montowałem swoje klamki. Jutro po pracy pojadę na półwysp, tam zaczyna się terytorium Indian, skalpu mi nie zdejmą, bo ogoliłem się na łyso
Pokażę dziś kilka fotek z królestwa grzechotnika, czyli kanion kuguara, całe szczęście nie spotkałem go.

Aby w niedzielę jeszcze wytrzymało, nie chciał bym siedzieć w domu.
Haniu, ja już zostałem, powinienem być już dziś w domu a ja jeszcze liczę niedźwiedzie

Nie wiem jak z pracą niby mówią że się załapie ale żadnych szczegółów nie znam. Chciał bym przy ogrodzie ale wszystko się wyjaśni za dwa tygodnie. W środku pewnie do końca czerwca będę miał co robić dziś montowałem swoje klamki. Jutro po pracy pojadę na półwysp, tam zaczyna się terytorium Indian, skalpu mi nie zdejmą, bo ogoliłem się na łyso