A tam zaraz wykończyć... kocimiętkę rozdzielić może?... na "miętkę" i "koci"aka. wychodzi na to, że miętka działa na koty, a koty som mientkie na miętkę. Mojito .... ?... hmmm.....
I ja Ci jeszcze powiiem.. tak krótko w temacie róż.. Ty je sadź i już ,... jak pszczoły chcesz zwabić? kotem? miętką?... to se ne da!... Rózia i lawenda to żelazny duet... już nie będę nalegać na kocimiętkę, zostanę przy Mojito i kocie, ale nad różami się Waćpanna zastanów
Mszyce tępi się eko roztworem mydła szarego. Pszczółki też muszą się wykąpać
Przyszła wiosna, zakwitły krokusy, a z krokusami pojawiliśmy się my - brygada ogrodowa na wszystko gotowa. Ogród przezimował w zaskakująco dobrym stanie.
Iza, musisz pomyśleć nad koncepcja całego domu a nie tylko barierka, jaką masz podbitkę - lub jaką planujesz, będziesz robiła wstawki drewan w elewacji???, jaka elewacja...
Pewnie wcale nie pomogłam, ale ja bym się tylko nad samą barierką nie zastanawiała tylko nad całością.
długo czekał na wenę i na dobrą pogodę
co prawda nie mam jeszcze zamówionych bali na "podłogę" ale dziś zacząłem
praca sprawnie idzie , chociaż bale są bardzo ciężkie i samemu trudno nimi manewrować
dzisiaj też byłem w gminie i złożyłem podanie o wycięcie sosny
na początki pani powiedziała :"niech pan tnie - po co panu zezwolenie?"
na moją odpowiedź czy dostanę tą informację w jakiejkolwiek formie pisemnej - chciałem mieć jakiś ślad no i zabezpieczenie , Pani uprzejmie przyjęła pismo
przesyłka fantastycznie zapakowana
zobaczcie sami
hortensje z serii You&Me Forever i Coco (niebiesko-zielona i biało-zielona)
2 różne pelargonie białe i jasna gęsiówka