Fajne zakupy.....
kordylinki w promocji....bo latem widziałam po 50zł
ale te mieczyki posadź od razu do głębszej donicy.....
a misę zostaw sobie na mniejsze wiosenne kwiatki
wiosna już niedługo.....a mieczyki zakwitną dopiero latem
I kwiatek na 400
Wpadłam na pomysł, żeby "wydłubać " część kostek betonowych i zastąpić je... trawnikiem.
Wokół domu dać opaskę z kamyków( Na zdjęciu " to białe" przy ławeczce"), ławeczkę przesunąć w stronę drzwi, za nią na ścianie ( wystawa północna ) umiescić kratkę z bluszczem. Róg obok ławeczki wykończyć kamyczkami , na rogu ściany może jakiegos iglaka na pniu?
Na pewno cos tu muszę zmienić. Dać te pasy trawnikowe w geometrycznym- prostokątnym kształcie czy zakończyć jakoś łagodnie, " falą"? Ot, zagwostka...
/img]
Winobluszcz, powojniki zimą bezlistne, prawda ? Same patyki sterczą ?
Grażynko i po to właśnie jest trzmielina
U Ciebie Zbyszku wszystko tak fajnie wygląda ale muszę Ci powiedzieć ze te zdjęcia będą małą inspiracją dla nas ponieważ widzę małe podobieństwo jesli chodzi o usytuowanie tarasu no cóz mam gotowca ja nic hahhah dzięki
Tutaj widać Królową, oznakowana jest. Takie znakowanie kolorami oznacza, z którego roku jest matka. Matki żyją maks. 4 lata.
Królowa jest karmiona - sama nie trudzi się tą czynnością, Piękne zdjęcie.
Dziękuję.
Dzięki za linki do szklarenek już dawno o czyms podobnym myślałam nawet widziałm je na żywo w ogrodnicznym . Teraz jestem pod kręska Mąż 40 tka córka 10tka druga 17tka konie prawie zjadły siano i chyba trzeba dokupic ..długo można wymieniac. W kwietniu mogę sobie coś kupic
W ikeli upatrzyłam taki regał za 129zł
mam te trzy latarenki i chcialam jeszcze tam postawic begonie w emaliowanych bądz ocynkowanych wiaderkach
co o tym myślicie ?