Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Milka 11:09, 23 mar 2013

I tu niestety meldunki pogodowe kiepskie!
Chyba ten sezon zaczniemy od razu latem!
Gosiniak 11:16, 23 mar 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

wersja uboższa, bez otworu

Ekstara wam to wyszło, moja wyobraźnia jakoś szwankowała w tym temacie, ale teraz widzę że faktycznie da się to zrobić, super
KasiaBialofi... 19:19, 23 mar 2013

Chyba niestety nie zdążę na te Święta. Czas mnie goni strasznie ze wszystkim
danuta_szwajcer 19:25, 23 mar 2013

Ewelinko ale u Ciebie chyba chociaz snieg jest? to cos okryje a u mnie juz teraz jest -10 a sniegu nie ma tej nocy tez bylo -10 a dzis do rana to moze i te -16 to jakis koszmar pogodowy zima niczego nie wymrozilo za to teraz to bez szans przy tych warunkach a i konca nie widac. Pozdrawiam cieplutko bo coz nam zostało jak nie tracic radosci
martaibartek 10:20, 24 mar 2013

Ewelinko pochwalę się jajkami jak pstryknę zdjęcie. U mnie też trudno generalnie posprzątać dom jak dzieciaki "pomagają" no i pogoda myciu okien nadal nie sprzyja : ( u nas ciągle na minusie najgorzej, że i święta mają być białe, co akurat przy Wielkanocy nie cieszy...

Może do Wiosennych Targów w Stary Polu zima nam odpuści?
Welka 19:36, 24 mar 2013

Witam!

Irenko, meldunki pogodowe nadal kiepskie.
Gosia, spokojnie da się zrobić, musisz spróbować
Kasiu, avatarek na pewno już ostatnio miałaś zmieniony, ale chyba i nick zmieniłaś? Brak czasu - skad ja to znam?
Danusiu, śniegu u mnie leży na szczęście dużo (aż się sama dziwię, ze swojego zachwytu nad śniegiem), bo przymrozki nocą wysokie. Dziś sprawdzałam u rodziców rośliny - na skarpie było najmniej śniegu i szybko słońce go rozpuściło i z trzy roślinki zaczęły wyglądać podejrzanie - nie wiem czy właśnie nie wymarzły.
Marta, okna myję tylko od środka, bo Karolek wiecznie przez tarasowe patrzy i pełno jego raczek i buziaków, na zewnątrz się nie da Kiedy w St. Polu targi - jest już termin? Olsztyn ma chyba tydzień przed (albo tydzień po - teraz sama nie wiem).

Pozdrawiam
monteverde 19:48, 24 mar 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

wersja uboższa, bez otworu

Ale ładne jajka Kingi chwalę ją za te jajeczka pozdrawiam dziewczyny o pogodzie nie piszę, bo mam doła
Gosiniak 10:07, 25 mar 2013

Ewelinko w przyszłym tygodniu ma być już ciepło podobno, strasznie się ucieszyłam jak to usłyszałam, pozdrowionka przesyła i buziaki
malgocha1960 16:02, 25 mar 2013

Ewelinko,podziwiam jajeczka,są piekne.Młodość chyba ma więcej cierpliwości.
EPODLAS 17:48, 25 mar 2013

Ewelinko, bardzo mi się podobają te jaja z balonów i sznurka. Już ci pisałam, że jesteś zdolna dziewczyna. Kinia na pewno będzie zdolna za mamą. Przeczytałam jak szczegółowo opisałaś Bogdzi jak to zrobić, tylko jaki sznurek i gdzie go kupiłaś?