Całkiem nowa i całkiem zielona....przyszła oby ! ogrodniczka
16:47, 19 lut 2013
Witam,
U nas dzis przepiekny sloneczny dzien!, Byłam na swojej dzialeczce pomierzyc to i owo, i przywitaly mnie male krokusiki

Jak tylko zrzuce zdjecia z aparatu to je tu wkleje
.
a póki co narysowalam w paincie mniej wiecej jak teraz wyglada moj ogrodek i wymiary, Mam nadzieje ze uda wam sie cos zobaczyc!
..
wiec długosc dzialki od narzedziowni to 13m szerokosc od brzegu do plotka 5.60. taka zielona obwodka to cebulki kwiatowe ogolnie w zamysle rabatka kwiatowa o wymiarach 120x450cm. zaraz przy wejsciu mam posadzonych 5 krzewow malin i 1 porzeczke czarna i bedzie jeszcze jagoda, oraz truskawki
. zajmuje to tak od plotka do 60cm dlugie na 300cm. jesli macie jakies pomysły to bede wdzieczna.
pozdrawiam
U nas dzis przepiekny sloneczny dzien!, Byłam na swojej dzialeczce pomierzyc to i owo, i przywitaly mnie male krokusiki
Jak tylko zrzuce zdjecia z aparatu to je tu wkleje
a póki co narysowalam w paincie mniej wiecej jak teraz wyglada moj ogrodek i wymiary, Mam nadzieje ze uda wam sie cos zobaczyc!
wiec długosc dzialki od narzedziowni to 13m szerokosc od brzegu do plotka 5.60. taka zielona obwodka to cebulki kwiatowe ogolnie w zamysle rabatka kwiatowa o wymiarach 120x450cm. zaraz przy wejsciu mam posadzonych 5 krzewow malin i 1 porzeczke czarna i bedzie jeszcze jagoda, oraz truskawkipozdrawiam