Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

Ana 09:13, 18 mar 2013

beta napisał(a)
moje przecierki

no no no!! Bardzo fajny wyszedł odcień - taki nieagresywny! Świetna robota
Mówiłam, ze to fajna zabawa
beta 09:23, 18 mar 2013

Dzięki Mistrzu!

zabawa fajna i wciągająca...chyba bakcyla załapałam...do kompletu planuję szafeczkę/stoliczek pod zioła na taras

dziekuję
AniaK 09:46, 18 mar 2013

agata_chroscicka napisał(a)
Cześć Beta! a tych aksamitek to nie można tak po prostu do gruntu wysiać? Bo ja w tym roku też chce warzywnik założyc, a jak warzywnik to aksamitki,a le pikowania mam dosyć po przetaczniku. Teraz tylko sieję to, co samo sobie spokojnie wyrośnie w ziemi. Ale Ty to pracowita kobitka jesteś, to co innego ściskam

Można, można po prostu będą trochę później
AniaK 09:48, 18 mar 2013

beta napisał(a)
moje przecierki

Ale fajnie wyszły Ci te przecierki, niech już ta wiosna przychodzi, żeby można było je podziwiać w całej okazałości
beta 10:24, 18 mar 2013

Cześć Aniu

a więc aksmitki można od razu do gruntu...zapamiętam

a skrzynie takie inne...nie każdy lubi takie rzeczy mojej Mamie się np. nie widzą
....muszę od środka jeszcze folią wyłozyć...ziemię kupić....zasiać....i... czekać...zawsze można w przyszłym roku przemalowac jak się znudzą
nl_kinia 11:37, 18 mar 2013

aaaa skoro wysiałaś 2 paczki, to mi akurat wystarczy moje 4 na otoczenie warzywnika - pod warunkiem, że będzie podobna liczba wschodów i po drodze połowa nie wypadnie

a na aksamitkach piszą, żeby pikować hmmmm...
AniaK 12:10, 18 mar 2013

Beatko mamom nie wszystko się podoba, to normalne. Myślę, że jak się przyzwyczai i zobaczy je później już obsadzone, to też jej się spodoba.

A z tymi aksamitkami, to właśnie byłam ciekawa co piszą o pikowaniu, moja mama zawsze sieje do gruntu i wschodzą i rosną i kwitną, ale trochę później i dłużej. Takie pikowane za to cieszą od wczesnej wiosny.
nl_kinia 18:41, 18 mar 2013

Aniu ja mam 3 różne kolory "Aurory" i jedną a.rozpierzchłą "Pascal" i tylko na pascalu zalecają wysiew do gruntu, a na tych "zwyczajnych", żeby pikować.. W sumie to ucieszyłam się, że można do gruntu od razu, bo to mniej zachodu, no i parapet zostanie na różne inne maluszki
Juzia 19:11, 18 mar 2013

A jakie skrzynie.....fiu fiu
Ja tylko pismo obrazkowe....
Marta7 08:18, 19 mar 2013

Beatko serdecznie Cię pozdrawiam
U nas znowu dowaliło śniegu,makabra !!!!!
Muszę posiać aksamitki !(takie myśli trzymają mnie przy życiu)