oj wszyscy ćwiczymy cierpliwość u mnie ciągle pada śnieg, nie wiem co to jutro rano będzie. W takim razie ja już czekam na .... lato )) "do lata, do lata ..piechotą będę szła"
Pozdrawiam Wszystkich ciepło i słonecznie oraz przesyłam uśmiechy
Bogusiu, ja mam tylko koktajlowe co i tak wydaje mi się niezłym wyzwaniem! ogród warzywny (bardziej ziołowy) w skrzynaich mieć będę .... dobre i to - o ile się uda
Cudne Twoje wyżełkowo Ja też moim obiecuje kojec ale... jak te kochane potwory w kojcu zamknąć? Przecież pomimo strat które czynią, dają od siebie baardzo dużo
Dziękuję za radę na zakątek leśny. Szczerze mówiąc właśnie o czym takim myślałam obawiam się tylko że zbyt mała jest moja działka
O tu można zobaczyć jak to wygląda - to ta część w czarnej obwódce, tylna część ogrodu ma mniej niż 300 m
Przed śnieżycą, która nasypała sporo śniegu byłam na spacerku. Pochodziłam po moich bagienkach i znalazłam trochę roślin które wykopię i posadzę przy strumyku:
nie wiem co to.... ale chcę to mieć
Kępa kosaćców zółtych:
A te zaschnięte części kwiatostanów to należą do babki wodnej ?
czy tą małą "paprotkę" warto przesadzić nad strumyk jak się ona nazywa?
czy ja już wspominałam, że mnie nie wolno do sklepu wypuszczac? pojechałam po koszyczki wielkanocne, oprócz koszyczków kupiłam 5 rh ( ale z listy zakupowej, więc jestem usprawiedliwiona ) i zapłaciłam tylko 11pln/sztuka, więc uważam, że tym bardziej jestem usprawiedliwiona ...