Andziulko, gratuluję "200" stronek i życzę by zima była łaskawa dla Twojego ogrodu, a wiosna szybka i piękna. Kajtek by miał z kim oglądać swój ulubiony serial o Aleksie, gdyby Twoje pieski mieszkały bliżej, bo mało jest takich telemanów. Pozdrawiam.
Od strony wizualnej.... ta róża w śniegu..... wygląda pięknie... szczególnie drugie foto...
Od strony praktycznej - przewalone........ Ty naprawdę mieszkasz w kiepskim klimacie..... i masz prawo mi zazdraszczać nie tylko pozytywnie....
A karmniczki świetne są...
Zasnę mając te biedne róże przed oczami..... Jeszcze mogły cieszyć oczy.....
Przesyłam Ci słoneczko...... na piechotę idzie.... ale prosiłam, aby się pospieszyło...
Aniu, Mój Kajtek, towarzyski uciekinier, przyprawił mnie ostatnio o stres i łzy. Próbował się dostać do sąsiadki, dużej suki, która mu imponuje wzrostem (on ma chyba kompleks niższości ) a może się w niej podkochuje... Tam już był inny, nieznany wielbiciel, też większy od Kajtka, pilnował dziury pod siatką.
Kajtek się dostał w jego kły, i gdyby nie właściciel suki...chciałabym zapomnieć ten widok.
Kajtek ma koło uszka ślady po kłach, ale najważniejsze, że żyje, i jest dobrze.
Bogdziu, też wolę te kolorowe fotki.
Białe mogą być róże. Oto moje zerwane tuż przed opadami śniegu.Pięknie pachnące.
Dzięki za odwiedziny i kolorowych snów.
Andziuko..właścicielko pięknych piesków i pięknego ogrodu..... gratuluję 100 stron estetycznych doznań
I poczochraj wilczurki..... to też ich ogród
I moje tulipki jak słoneczka..dla słonecznej dziewczyny I odganiam jeszcze ten śnieg.... jesień wróć!!!
Martuś wzajemnie.Ja na święta chętnie jeszcze poczekam .
No to jeszcze pokażę dzisiejsze sniegowe róże.Było tak brzydko że tylko zrobiłam te najbliżej domu rosnace.
Irenko , Haniu,Elizko miło że do mnie zajrzałyście . U mnie pogoda brzydka,pada drobny śnieg i strasznie jest wilgotne powietrze . Temp około zera stopni. Tak wyglądał ogród o godz7.30
a tak teraz
Pozdrawiam Was serdecznie.
U mnie też zero, ale deszcz ze śniegiem, wilgotność okropna, brrr...okropnie, ale ma się poprawić i co najdziwniejsze najcieplej w Rzeszowie
niezbyt mnie nastraja ta biel, wolałam kaskadę poprzednich kolorów
Jak pocztówka świąteczna
Pozdrawiam Bogdziu ,pozdrawiam i ściskam