Anulka, tak, to biala szalwia Adrian Gadasz jak najbardziej do rzeczy Ciezko ja dostac Wysoka na jakies 30-40 cm, kompletnie bezproblemowa i kwitnie bardzo obficie - teraz juz drugi raz w tym roku
Wszystkie kąty cudne, ale na widok tej rabaty oszalalam C-U-D-O-W-N-A!!!
cudnie cudowna ... i bardzo proszę jej sesję machnąć ... przodem ... z peespektywy i z bliska ... pewnie już było co to za trawa ale ja jak zwykle ... niedoinformowana ... na oko żółtodzioba ... eee ... nie nie wysuwam się ... poproszę o łagodny wymiar wyśmiania ... i gotowe rozwiązanie ...
Izus, specjalnie dla Cie jutro zrobie jej sesje fotograficzna Trawa Morning Light szt. 3 - reszta kosacce syberyjskie Spoko
Aniu ... nie wiem czy chłopak ma więcej zdjęć u mnie ale to ma na pewno i ...
udało się )) ... poszło z google chrome
Mi nie wchodzą i z Google Chrome...... Opisałam ze szczegółami problem adminowi..i zobaczymy.
Wrzuca zdjęcie od 19.47.. i kręci się kółeczko i nic z tego
Pyknęłam rano kilka zdjęć, chodź światło ostre i ciężko coś wybrać , wszystko dość dużo urosło, zwłaszcza żurawki, hosty, trawy, na bukszpanach też widać przyrosty, no i oczywiście hortensje które u mnie dopiero zaczynają kwitnienie
A tutaj przyrosty bukszpanów
i trawy którymi jestem zauroczona
a citronelle ? chyba bardzo dobrze się czuje
Ania, ale się ten ogród zmienił - ślicznie wszystko Ci rośnie
Dziękuję Aniu! jest lepiej niż w poprzednim roku, co? )
co do zdjęć - wczorajsze robił mój M, dzisiejsze zdjęcia moje i do tego robione komórką więc takie sobie), mój M. robi profesjonalnie, ja nie mam takich umiejętności i sprzęt mam torebkowy )) bardziej dokumentuję
zdjęcie mojego M. dla Ciebie
Dyskutujcie Dziewczyny, zawsze się człowiek czegoś ciekawego dowie
Wszystkim (i sobie też) życzę miliona na koncie i możliwości powiększania aerałów I spłaty kredytu w CHF... wrr... jeszcze 26 lat...
Z dyskusji się wyłączyłam bo pracowałam trochę w ogródku Wycięłam całą fasolę stąd:
Posadziłam 2 niedawno kupione róże angielskie. 3cia czeka przy ławeczce, bo pięknie kwitnie i pachnie Jak przekwitnie dosadzę do pozostałych
Mam miejsce na 3 róże. Posadziłąm pomiędzy stare i nowe róże kocimiętkę - całkiem łądne sadzonki mi się własnoręcznie udało wyhodować z nasion Może jeszcze w tym roku zakwitną?
W każdym razie w przyszłym roku - jeśli róże znowu nie wymarzną - różanka powinna wyglądać ok
Princesse de Monaco-Grace Kelly dziś naliczyłam 16 kwiatów ,kwitnie nieprzerwanie nadal ma pąki.Sztywne ciemnozielone grube liście dość duze,super zdrowe.Polecam.
Wszystkie kąty cudne, ale na widok tej rabaty oszalalam C-U-D-O-W-N-A!!!
cudnie cudowna ... i bardzo proszę jej sesję machnąć ... przodem ... z peespektywy i z bliska ... pewnie już było co to za trawa ale ja jak zwykle ... niedoinformowana ... na oko żółtodzioba ... eee ... nie nie wysuwam się ... poproszę o łagodny wymiar wyśmiania ... i gotowe rozwiązanie ...
Może być cukrowy,bo nie mam.Dla Ciebie mam zaznaczone zielone i fioletowe mieczyki,gdybyś jeszcze coś wypatrzył to pisz.Mam do oporu tej trawy,która jest na fotce koło rozchodnika,nie wiem jak się nazywa