Azalie co roku się wybarwiają ale chyba aż tak czerwone jeszcze nie były.Mgła mi nie przeszkadza a moje rh ja lubią bo im listki pomoczy , napiją sie . Lubią mgłę a jak one lubią to ja też. Pozdrawiam Irenko.
Ja jak jestem w kuchni po drugiej stronie domu to często mówie do M ze idę popatrzec na tapetę . Myślę że w rzeczywistosci wrazenie jest jeszcze wieksze niż na zdjeciach. Lubię z salonu patrzec na ogród a na tą tapetę szczególnie.Pozdrawiam Agatko.
Jesien rzeczywiście jest piękna . Mnie co rok wydaje się że w tym roku wyjatkowa , choc bywają nieliczne kiedy liscie mniej sie wybarwiają szczególnie jak jest bardzo mokra jesień.Bogusiu serdecznie pozdrawiam.
teraz widzę, że Agata też napisała o 'nierealnosci' wcześniej niz ja...
haha, zaznaczam, że nie czytałam tekstów wcześnie tylko pismo obrazkowe ogladałam... widocznie takie same myśli nam przyszły...
Ładniej jest kiedy widac kolory ale ponieważ zbliża się zima to rosliny zimozielone potrzebują wilgoci by przetrwac zimę w dobrej kondycji a mgła im tej wilgoci dostarcza. Skrapla się na liściach i spływa , roslinki sie cieszą i ja też.Przeciez dlatego angielskie ogrody są takie piękne , mają dużo wiecej wody niż nasze.