to jest carex Ice Cream .... wsadziłam w zeszłym roku małe a teraz widzę , że mocno szaleją ze wzrostem .... Kupiłam bez orientacji co to i czekam na dalsze jej poczynania. Zimę zniosła dzielnie ... nic więcej nie wiem
Marto, czy u Ciebie tez tak się zdarza, że z siewu z jednej torebki są tak różne cynie?
W tym roku mam zamiar zebrać nasiona z tych najładniejszych, ciekawe czy takie mi wyrosną
Zbyszku nadganiam i nadgonić nie mogę ! Ale torcik i całą resztę widziałam, a jakże!!
Co do hibiskusa na fotkach, to takiego okazu nie widziałam!!
Pozdrawiam bardzo serdecznie
aaaa, w przyszłym roku muszę mieć czarnuszkę właśnie znowu mnie zainspirowałaś Aniu p.s. sasanka ładnie się rozrosła, wiciokrzew się przyjął, bladoróżowe floksy również
Całuję!
cieszę się ogromnie to tak jakby kawałek mnie podziwiał na żywo twój ogród
Mam tylko takie bladzioszki ale nie są krzykliwe i dobrze się komponują z innymi, stanowią tło dla róż, które już przekwitły, teraz są tylko małe pąki, dostały dziś magiczną siłę
piękne kosmosy takie chciałam mieć, a wyszło jak zwykle tzn. większość różowych i bordowych, a białych czy bladoróżowych to aż ........jeden....czy dwa....
Mam tylko takie bladzioszki ale nie są krzykliwe i dobrze się komponują z innymi, stanowią tło dla róż, które już przekwitły, teraz są tylko małe pąki, dostały dziś magiczną siłę
Kochani, bardzo wszystkim dziękuję za miłe wpisy, bardzo miłe wpisy . Będę teraz trochę nieobecna na forum, jak do Was wrócę odpowiem na pytania. Wybaczcie
A " trochę " to już trwa i trwa wracaj , prędko
No właśnie !! Ani słychu ani dychu
Moniko, Celinko czas powrotu ..... na przywitanie aktualny bukiecik