To jest u mnie. Pytałam Bogdzi jakie rh tu dosadzić. Chodziło mi o miejsca zaznaczone czerwonymi kropami. Na lewo od prawej kropki jest Alfred.
A tu Bogdzia pokazała swojego Alfreda
U Bogdzi rośnie 11 lat.Mam nadzieję, że mi głowy nie urwie, że pożyczyłam Jej zdjęcie.
Mariken na pewno jest do przesadzenia. Potem trzmieliny z żurawkami przestaną się mieścić Z przodu są trzy azalie japońskie. Chciałabym, żeby zostały
Jak ja wam zazdroszczę tych wiekowych ogrodów .... takie wielkie okazy jejku ... kiedy u mnie takie będą ? Nie lubię świeżych, młodych ogrodów chyba podobnie jak nie przepadam za szczeniaczkami (wolę starsze osobniki) .
Jak ja wam zazdroszczę tych wiekowych ogrodów .... takie wielkie okazy jejku ... kiedy u mnie takie będą ? Nie lubię świeżych, młodych ogrodów chyba podobnie jak nie przepadam za szczeniaczkami (wolę starsze osobniki) .
Cha, cha,cha...Mirelciu...mój ogród zaczął powstawać w ubiegłym roku. Duża część z tego co tu widać jest posadzona tej wiosny i latem
Jak mi poprawiłaś humor, nawet nie wiesz
U Bogdzi to rh są słusznego wzrostu, u mnie mikruski.
Mikruski, ale urosną ja też w tym roku moje sadziłam, oczywiście weną była Bogdzia i o dziwo już urosły!!
łądna rabata, a jak bujnie, to będziesz przesadzać, ja pewnie też, bo póki małe nawciskałam, co się dało!
Jejku jak można nie przepadać za szczeniaczkami są takie kochane... ale z ogrodami się zgadzam, też nie przepadam za świeżymi
Mikruski, ale urosną ja też w tym roku moje sadziłam, oczywiście weną była Bogdzia i o dziwo już urosły!!
łądna rabata, a jak bujnie, to będziesz przesadzać, ja pewnie też, bo póki małe nawciskałam, co się dało!
Jeszcze ogrodu nie zrobiłam, a już przesadzać będę, niech rosną
Jejku jak można nie przepadać za szczeniaczkami są takie kochane... ale z ogrodami się zgadzam, też nie przepadam za świeżymi
Ja też lubię małe
Trzeba przetrwać ten młody ogród, kiedyś dojrzeje.