Aga - spokojnie! Powodzenia dla pierwszaka!! Trzymam kciuki! Robert - tę trawę mam 3 lata, to coś innego, nie miskant. Jak się zobaczymy mogę się podzielić! Podobno rozłazi się niemiłosiernie Twój miskant jeszcze w donicy, posadzę go za płotem - nie chcę żeby mi TAKI busz wyrósł, połowę działki by zajął
Witaj Renato, widzisz, w dobrej cenie, fajne odmiany, to ludzie wykupili. Nie ukrywam że u nas ja pomogłam, dla siebie, Teściowej i sąsiadki kupiłam jakieś 40 opakowań
Pogoda dzisiaj piękna!!
Dostałam ofertę dot. Wredei - gość mieszka blisko, wiąz szczepiony na wysokości 2,2 m, ale 200 zł do tego kopany - więc cenę może bym i przebolała bo drzewko łądne, ale jeśli się nie przyjmie?
Fotka:
Jutro dostanę zamówione na twojesady.pl - wiąza szczepionego nisko, wysokości ok 1m i marikena szczepionego 120 cm. Nie mogę się doczekać!
Ciasta nie widzę za to widzę stożek bardzo piękny i kupione na zakazie astry, więc nie jest to całkowity zakaz a tylko oszczedzanie kasy żeby u Kapiasów było co wydac. Już sobie wyobrażam jakie bedą zakupy.Pozdrawiam Ewo . Twój perukowiec już jest w donicy.
Co ze mnie za gospodyni , że ciasta nie wystawiłam
Bogdziu ostatnio nie było chyba dnia , żebyśmy czegoś nie kupili do ogrodu, aż bankomat napisał : brak środków ..... stąd chwilowy zakaz , a rzeczywiście u Kapiasów trudno się będzie oprzeć
Bogdziu jestes niesamowita , że pamietasz o perukowcu dla mnie i czym ja sie odwdzięczę?
Już dziekuję serdecznie
Mam, jak zwykle, nieprzyzwoite zaległości w Ogrodowisku, odwiedziny Zuzy mnie zmotywowały, żeby trochę je nadgonić, pozaglądać do Was, pokazać, co u mnie słychać.
Dziś porobię trochę zdjęć, teraz wrzucę jedno zrobione kilka dni temu - moje chłopaki przy pracy. Po ubiegłorocznych pracach brukarskich zostało trochę kostki, dwa bigbagi stojące w ogrodzie to wątpliwa dekoracja, więc chłopaki wzięli się za jej wyrobienie.
Z bloczków murkowych mąż zrobił wejście do wędzarni (nad którym archeolodzy za ileś set lat będą się ciężko głowić, cóż to, u licha, było ) a z pozostałej kostki z synem dorobili chodniczek z tyłu budynku garażowego.
Dziś muszę popstykać fotki trawom, zaczynają pięknie kwitnąć.
Mam fotki z postęPów prac w ogrodzie które dobiegają ku końcowi bo.............
DZISIAJ PANOWIE SIEJĄ TRAWĘ!!!!
Kwadratowe rabaty na katalpy
Na żywo wyszły trochę duże - miałam tam wsadzić same drzewa, a tak chyba będę musiała pokombinować z ich obsadzeniem po kwadracie, póki co będą same katalpy (raczej nie duże )
więc mogą wyglądać biednie