nie no ja osobną kostkarkę też mam ale wiesz zgapiłam sie z ta lodowką.. gdybym mogła cofnąć czas to bym inaczej w kuchni słupki zrobila i dała dwudrzwiową
cześć Kasia
piekny ten sniegowiec... ale nic nie piszą o jessiennym przebarwieniu i jest kulisty, ja bym wolała coś ażurowego. wysokość idealna, szkoda że wolno rosnie. moze w inne miejsce w ogrodzie..
widać że lubujesz się w dereniach którego byś wybrała aby był wielopniowy, bezproblemowy i z ładnym przebarwieniem?
Mi się czarny marzył star galaxy ale mam biały laminowany też z zatopionymi srebrnymi drobinkami i w połysku tak więc nie doradzę.
Aniu przypomniało mi się gdzie kupiłam moje heptakodium - w e-clematis, przy okazji zakupu powojników.
Jak ja kupowałam było tylko zwykłe, teraz jest jeszcze Minhep - podobno bardziej kompaktowe.
U mnie pewnie jest za mało kwaśna gleba, na czerwono jeszcze się nigdy nie wybarwił, nie zakwaszałam mu ziemi a i tak radzi sobie doskonale a mi w zasadzie już nie zależy żeby był czerwony bo obok posadziłam derenia który się tak wybarwia
z jednej strony pokazujesz nazywany przeze mnie misz-masz czyli duzo gatunkow jedne z drugiego wychodzace a z drugiej strony tylko bukszpany w xwirku. to już minimalizm
ale nie przejmuj się ja na poczatku tez byłam zasypywana wpisami o niespójność
istotne jest to że tak ci sie podoba i bardzo mozliwe ze jedną rabate np to kolko przy tarasie zrobisz minimalistycznie a rabaty na przeciw misz-maszowo (powtarzam to moja indywidualna nazwa, najprawdopodobniej na styl nowoczesny)
ja załuję że nie mam lodówki dwudrzwiowej z jednego tylko powodu-marzyłam o kostkarce w lodowce.. a gdy już kuchnia prawie zrobiona to sie zorientowalam ze w tych jednodrzwiowych kostkarek nie robią