Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

wrobelki 15:58, 04 lis 2016

A jak tam dentysta łagodny czy sadysta?
Margerytka40 16:58, 04 lis 2016

Nie no ja nie miałam na myśli nic złego a raczej to że Twoje rady są słuszne i potrzebne . Ja bardzo cenię sobie Twoją obecność w moim wątku stąd siedzę teraz nad tym nieszczęsnym planem . A robienia uwag się nie bój , nie gryź się w język (przynajmniej u mnie ) bo żeby coś osiągnąć trzeba umieć przyjmować krytykę i wyciągać wnioski . Ja napewno się nie obrażę.
Nett 18:45, 04 lis 2016

Margerytka40 napisał(a)
Nie no ja nie miałam na myśli nic złego a raczej to że Twoje rady są słuszne i potrzebne . Ja bardzo cenię sobie Twoją obecność w moim wątku stąd siedzę teraz nad tym nieszczęsnym planem . A robienia uwag się nie bój , nie gryź się w język (przynajmniej u mnie ) bo żeby coś osiągnąć trzeba umieć przyjmować krytykę i wyciągać wnioski . Ja napewno się nie obrażę.

Asia łączę się w bólu. Też siedzę nad planem, a właściwie nad eMem żeby go zrobił
Margerytka40 18:49, 04 lis 2016

Anetko mój eM jakby zrobił plan ...a , szkoda gadać
Nett 18:57, 04 lis 2016

Margerytka40 napisał(a)
Anetko mój eM jakby zrobił plan ...a , szkoda gadać

A mój w rysunkach technicznych lepszy niż ja. Ale tylko rysunek, plan rabat to już moja działka.
Margerytka40 19:04, 04 lis 2016

Mój eMuś technicznie też może by dał radę tylko nie wiem kiedy by to było ,pewnie w następnej dekadzie bo on z tych co to zawsze zdążą i nic do końca nie robią
makadamia 20:21, 04 lis 2016

Najpierw teściowe, potem eMowie - zebrało Wam się laski na narzekanie

Netko - Ty to masz super łatwe zadanie w porównaniu do Asi
anna_t 20:31, 04 lis 2016

to pozostało nam jeszcze szwagierki obgadać i ja mogę spełniona spać iść
roma2 20:46, 04 lis 2016

Hi hi, posumowanie swoje robię. Teściowa obecna daleko. eM pierwszy wyleciał na dywanie razem z pierwszą teściową. Na eMa obecnego nie dam złego słowa powiedzieć. Szwagierce zapaliłam światełko, szwagrów lubię. Ogólnie nikt mi się w poczynania ogrodowe nie miesza, bo wiedzą mniej niż ja, czyli nic. Ale mam jeszcze zięcia . I jego kocham jak własnego syna. Na głowę nie pozwalam sobie włazić nikomu generalnie. Ponoć przyjmuję "odpowiedni" ton, gdy mi się ktoś nieproszony miesza. Nie wiem co to znaczy, ale tak mi mówią nawet dziciska, stare konie: Ooo! Matka przybrała "ton" .
Nett 20:47, 04 lis 2016

makadamia napisał(a)
Najpierw teściowe, potem eMowie - zebrało Wam się laski na narzekanie

Netko - Ty to masz super łatwe zadanie w porównaniu do Asi

Naprawdę?