Chodzi o tą skarpę za płotem..?... Żartuję oczywiście Dziękuję za komplement! Do raju droga daleka, ale zbieram dobre uczynki - pielę, sadzę i przesadzam Pochylam się nad każdą roślinką i wzdycham do nich codziennie Lubię ten mój Galimatias A ten kącik tarasowy to jedyne miejsce, które ma już jakikolwiek zarys Reszta jeszcze w powijakach
Anuś
A mnie najbardziej ta podpórka dla motyli zainteresowała Uwielbiam budleję To jedna z nielicznych nazw, które pamiętam... ! Wiedziałam, że to wabik na motyle, ale żeby aż tak?:
podpory kupowałam w 2011 na allegro, a co do deszczu już mi psycha siadła, cały czas leje jeszcze mnie z internetu wywalało, bo gdzieś dalej burza była
ok.13.00 zrobiłam kilka fotek, a potem to już mnie przegoniło i z koszenia i robienia zdjęć i aż do tej pory, uff
floksy
W miejsce wykopanych host będą hortensje - mam nadzieje, że jutro już je wkopię.
jak chcesz wkopać to ustalmy czy tutaj.
Myślisz że tak?- ja bym wróciła do pomysły z przed kilku dni- everbloom nie na całej szerokości, tylko na 2/3 powdójnie, a dalej hortensje wiechowate, np Silver Dollar, albo cos innego co może być tłem dla czegoś ciut wyższego.
Co myslisz?
Mnie sie wydaje że tamte pomysły sa niezłe.Możemy poszukać czegoś innego niż omorica Nana czy Glauca Globosa ( choć oba pomysły na akcent są fajne)
Witaj Aniu! Uwielbiam oglądać takie metamorfozy. Piękny ogród stworzyłaś. I te rabaty bylinowe- bajeczne! Bardzo, ale to bardzo interesujący ogród. Kompozycja jak w ogrodach angielskich- cudowna!!!!
Dziś przeprowadziłam akcje cięcie Zdjęcia kiepskie, bo z telefonu
Przed:
W trakcie:
I po:
Chyba powinnam jeszcze poprawić dół po lewej stronie?
Pięknie jest! Ja też dzisiaj pod wpływem tych zdjęć z cięcia Hakuro złapałam za sekator i zaczęłam moją wierzbę też formować. Tyle, że późno się za to zabrałam, ciemno się zrobiło i pewnie jutro będę musiała poprawiać