Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

Lena 16:51, 21 sie 2012

Piękne mieczyki,kompozycje,taras - nic tylko wypoczywać
justi 16:52, 21 sie 2012

Tessiu jutro wstawię zdjęcia siewek , które rosną jeszcze w ziemi pod żurawkami. To najzwyklejsze i chyba "najbrzydsze" Palace purple czy jakoś tak Wysiały się wiosną i mają parę miesięcy .

Irenko
dzięki, stół fajny ale parasol w opłakanym stanie strzępy dosłownie

Kiniu na pewno i Twój ogród szybko powstanie pod wpływem Ogrodowiska
A smoczy ogon to chyba jednak nie jest, znalazłam ,że to jednak coś innego
justi 16:54, 21 sie 2012

Lena napisał(a)
Piękne mieczyki,kompozycje,taras - nic tylko wypoczywać

Lenko to nie taras , nie mam go to, tylko takie miejsce na trawniku ze stołem. Dom stary, tarasów jako takich się kiedyś nie budowało. W sumie kiedyś może jakiś będzie
justi 16:55, 21 sie 2012

Uciekam, bo co chwilę pali mi się naleśnik

pozdrawiam malinkowo

betysia 17:18, 21 sie 2012

Justynko dziekuje za odwiedzinki...ja staram sie nadgonic czas ale na razie zdecydowanie przegrywam w tej nierownej walce.....
odpowiedzialam u siebie ale gdybys nie miala czasu to: jest to angielka Heritage
sciskam
Betyska
Tess 17:22, 21 sie 2012

justi napisał(a)
Tessiu jutro wstawię zdjęcia siewek , które rosną jeszcze w ziemi pod żurawkami. To najzwyklejsze i chyba "najbrzydsze" Palace purple czy jakoś tak Wysiały się wiosną i mają parę miesięcy .

Wcale nie uważam, że Palace coś-tam są najbrzydsze Mam takie od dawna, kiedy jeszcze żurawki nie były "modne", i bardzo je sobie chwalę I o ile w Gąszczu tak sobie rosną, to na wsi po prostu szaleją

Wstaw, chętnie obejrzę Tylko dlaczego u mnie się nie rozsiewa?...
Mala_Mi 17:49, 21 sie 2012

justi napisał(a)

Boziu.... wyglądasz jak moja kuzynka..... kropka w kropkę.. a hortnsje cudowne i olbrzymiaste...
a psinka.. i tak najfajniejsza

Z teg owszystkie zapomniałam napisać, że szukałam Tardiwy, ale znlazłam tylko pojedyńcz kwatki....... i inne piekne fotki.....
justi 11:32, 22 sie 2012

Dzięki Betysiu na razie zaglądam na szybko do siebie. Zapiszę t e nazwę, może kiedyś mi się uda zakupić.

Tess one chyba takie najpospolitsze i jedne z najstarszych, ale niektórzy uważają że też najbrzydsze. Dla mnie najbrzydzsze w " ..." dlatego że wcale nie są takie złe. ....ale napisałam
...oj chyba wiesz o co mi chodzi... fotki po południu wstawię.

Aniu asc szukasz jej u mnie w wątku czy szukasz żeby kupić, bo nie zaczaiłam?
W razie co wstawiam fotę. To ta co rośnie u mnie koło Limelight, na razie tylko.

lekko ponad połowe siatki sięga

justi 10:51, 23 sie 2012

Mam fotki tych żurawek samosiejek i posadzonych już do doniczek, będzie taka moja mała hodowla ,
a potem to M mnie chyba na targ z tym wygoni

i begonie samosiejki

justi 10:58, 23 sie 2012

wysiały się za rzędem tych rózowych pod rh najbardziej

odbiegając od tematu mam jeszcze takie zdjęcia cebuli, poukładanej na stoliku do wysuszenia