Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Bogdzia 21:42, 20 sie 2012

Bardzo dobry sposób na stres, po obudzeniu juz sie złego nie pamieta.
agata_chrosc... 21:51, 20 sie 2012

No w każdym razie jakby już mniej się pamięta
kasik778 21:57, 20 sie 2012

Moje dziecko ma dokładnie na odwrót, sen w ogóle uważa za wroga i nawet teraz mimo wielu prób uśpienia, hasa w najlepsze...
Ana 07:48, 21 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Niezły pomysł Ja to nawet ziemnego piwa bym się na tej Starówce napiła w taki gorąc A u mnie w ogródku już chłodniej, za to stare mury ciepło nagromadziły i teraz mam w środku niezłą łaźnię W dodatku biedne dziecko spadło z roweru i wargę sobie rozbiło i wygląda jak mała małpka Na szczęście ma tę przypadłość, że jak rzeczywistość ją rozczarowuje to idzie spać. Tak samo robiła jak szczepienia miała jako niemowlak - jak tylko pielęgniarka igłę wyciągnęła to dziecko spać! Uważam, że ma rację - po co to się męczyć, skoro można najgorsze przespać

Ojojojojoj, to pogłaszcz tę śpiącą królewnę od wirtualnej ciotki! Pierwsze bolesne rowerowe zmagania....trzeba przeżyć...a metodę ma rewelacyjną! Będzie zdrowsza przynajmniej i wyspana
Monic 16:05, 21 sie 2012

Hmm, to może to rzeczywiście Honore... Ten opis, jaki podałaś w pełni się zgadza. Nie pasuje mi tylko ten czerwony kolor.
Wstaw zdjecia swoich rózyczek i napisz, czy coś się poprawiły?
U nas też upały i susza. Róże szybko będą powtarzały kwitnienie.
agata_chrosc... 17:26, 21 sie 2012

Monic napisał(a)
Hmm, to może to rzeczywiście Honore... Ten opis, jaki podałaś w pełni się zgadza. Nie pasuje mi tylko ten czerwony kolor.
Wstaw zdjecia swoich rózyczek i napisz, czy coś się poprawiły?
U nas też upały i susza. Róże szybko będą powtarzały kwitnienie.

Moniko - tu dwa kwiaty tej nn. Jeden długo czekał z rozwinięciem i miał sporo deszczu, a drugi trafił na upały. Ten pierwszy jest powaznie zniszczony, a drugi ma tylko malutkie zbrązowienia.
Pierwszy

I drugi

agata_chrosc... 17:30, 21 sie 2012

A pozostałe ciągle się pokazują. James Galway jakby odrobinę dłużej trzyma kwiat. Ten na zdjęciu ma trzeci dzień

Coraz ładniej kwitną białe The Fairy

A tutaj pokazywałam Dainty Bess :https://www.ogrodowisko.pl/watek/1583-ogrod-w-holandii?page=291
i That's Jazz
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1583-ogrod-w-holandii?page=289
agata_chrosc... 17:34, 21 sie 2012

kasik778 napisał(a)
Moje dziecko ma dokładnie na odwrót, sen w ogóle uważa za wroga i nawet teraz mimo wielu prób uśpienia, hasa w najlepsze...

Każdy jakiś swój krzyż nosi Może za to Twój dużo je?
agata_chrosc... 17:35, 21 sie 2012

Ana napisał(a)

Niezły pomysł Ja to nawet ziemnego piwa bym się na tej Starówce napiła w taki gorąc A u mnie w ogródku już chłodniej, za to stare mury ciepło nagromadziły i teraz mam w środku niezłą łaźnię W dodatku biedne dziecko spadło z roweru i wargę sobie rozbiło i wygląda jak mała małpka Na szczęście ma tę przypadłość, że jak rzeczywistość ją rozczarowuje to idzie spać. Tak samo robiła jak szczepienia miała jako niemowlak - jak tylko pielęgniarka igłę wyciągnęła to dziecko spać! Uważam, że ma rację - po co to się męczyć, skoro można najgorsze przespać

Ojojojojoj, to pogłaszcz tę śpiącą królewnę od wirtualnej ciotki! Pierwsze bolesne rowerowe zmagania....trzeba przeżyć...a metodę ma rewelacyjną! Będzie zdrowsza przynajmniej i wyspana

Królewna jest juz zagłaskana chyba Dziś juz w zasadzie jest ok , tylko nadal śmiesznie wygląda, ale opuchlizna powoli schodzi.
Milka 17:38, 21 sie 2012

cudne róże, chyba wasz klimat im bardziej służy co jedna to piękniejsza