Wspaniały stół kamienny a na nim kompozycja kwiatowa
i misa ze świeżymi truskawkami prosto z krzaczka, tak artystycznie ułożona że szkoda było jeść
Nad potokiem
Pszczółka zagania wszystkich do przepięknej jadalni na prawdziwe sielskie jadło! Pewnie gdybyśmy wcześniej tam zajrzeli, i zobaczyli te smakołyki nie trzeba by było nas tak zaganiać Stól pięknie nakryty, a na nim same pyszności - bigosik, naleśniki z pieczarkami i sosem czosnkowym (na samo wspomnienie aż ślinka cieknie ), gołąbki z pieca, sałatki, domowe ciasta z owocami, prawdziwy kompot z rabarbaru i truskawek.... mnóstwo wszystkiego I do tego zastawa bolesławiecka!
Czas najwyższy na moją relację z wizyty u Pszczółki
Powitanie i prezenty różne. Spójrzcie na tego rh Helsinki od Finki!
bukszpan od Grupy Trzymającej Bukszpany i zatrzęsienie innych roślinek. Będzie miała Pszczółka co sadzić
Prezentacja stroju Pszczółkowego (tyrolskiego)
no! ławeczka super u mnie pada od 2 dni ciężka pogoda aż trudno oczy rano otworzyc i to ma byc lato!
a za parę dni lipiec i czuc będzie jesien niestety nie ma już pór roku dokładnie odgraniczonych wogóle nie ma pór roku jak dla mnie wszystko sie złało i człek idzie nie tylko z duchem czasu ale i pogody pozdrawiam cie Beatko serdecznie ciepełka życze (tego ci pewnie nie brak)
dzieki za wizytę