Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Cztery łapki - zwierzęta domowe 21:20, 02 lip 2012

Do góry
Witam oto mój Mruczek jest z nami już 3 lata.

a takie maluchy mam do oddania mieszkam na Śląsku

Pszczelarnia 21:16, 02 lip 2012

Do góry
Pszczółko gratulacje z tylko 200 stornek..powinno ich już być dużo więcej, bo naprawdę masz co pokazywac..... i jest to "inne"
Pszczelarnia 21:14, 02 lip 2012

Do góry
Jakie ładne kwiaty pokazujecie!

Żeby godnie się odwdzięczyć pokażę rabatę w Wojsławicach, te kolory (zdjęcie prześwietlone):

Żeby więcej pokazywać trzeba wprowadzić więcej kwiatów, stąd moje ostatnie poczynania, wysiew dwuletnich na 150 metrów południowej linii brzegowej strumienia-utrapienia.

Wpatrz się głęboko, głęboko w przyrodę, a wtedy wszystko lepiej zrozumiesz ... 21:08, 02 lip 2012

Do góry
to nasza altana , powstawała w wolne weekendy przez trzy sezony ,ale udało się i jest cudowna, wędzimy i grilujemy i próbujemy nawet budować innym wędzarnie - ja rysuję mini projekty a mężuś realizuje jak się podoba trzymajcie proszę kciuki, bo już przestaję wierzyć ,że w Polsce można coś osiągnąć ...;(

Ogród w Jaszczowie 21:03, 02 lip 2012

Do góry
a w kolo altanki chcemy obsypac zwirkiem no i roslinki, roslinki, roslinki......
Początki w Kruklandii 21:01, 02 lip 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Trawnik masz śliczny, ale nie obraź się - co na niej leży? Bo przypomina kreta z uszami, ale w sumie to może być Twój pies

Sebuś to Tosia!!!!!
Krzyżówka psa, prosiaka, nietoperza, osła i kota
Pszczelarnia 20:53, 02 lip 2012

Do góry
A ogrodniczka podróżuje.

Uczy się okulizować i szczepić, pobierać zrazy. Bo warto zachować dawne odmiany drzew owocowych.

30 stopni, zenit jak na obrazach Chełmońskiego, a my wędrujemy po Owocowym Wzgórzu z widokiem na łany liliowców i chłoniemy każde słowo specjalisty.

Pszczelarnia 20:52, 02 lip 2012

Do góry
Gratulacje Pszczółko i też ,,naturalna" róża ,,rosa glauca"

Ogrodomania Oli 20:52, 02 lip 2012

Do góry
ola napisał(a)

Olu zapomniałam zapytać, co to jest, czy jakiś krwawnik?; bardzo przydałoby mi się w moim ogrodzie
Kubusiowo 20:47, 02 lip 2012

Do góry
A mielismy świeto w Kubusiowie no bo Pawła imieniny były (Anula pewnie Twojego tyż, to ucałuj Go od nas )

Trzeba było grilla rozpalić.....

Kwiatów nazrywać....

Życzenia złożyć

..i do stołu zasiąść

Pszczelarnia 20:44, 02 lip 2012

Do góry
Ewo, skoro róże naturalne to z okazji 200 strony r.r. Rootes Meer; tymczasem wirtualnie
Zdecydowanie za mało wklejasz zdjęć, proszę o więcej , ostróżki piękne

Ogrodnik mimo woli 20:39, 02 lip 2012

Do góry
reni napisał(a)

Reszcie odpowiem w wolniejszej chwili..ale bardzo mi miło, ze zagladacie
Aż jest sens wrzucania mojego dorobku
Moje maleństwo Tomaszek.....

Piękna

Witam nowego gościa
Ogród rozy333 20:38, 02 lip 2012

Do góry
Witam na imię mam Justyna.Mój ogród powstaje już 11 lat i ciągle coś w nim zmieniam ,chyba jak wszyscy.Jak mi się uda to wgram fotkę.

Pszczelarnia 20:38, 02 lip 2012

Do góry
O żółtym kolorze w ogrodzie doczytałam, że jest rozgrzewający. Mnie on pasuje tylko do bieli, może z pomarańczowym mu dobrze? Każde inne zestawienie jest ostre. Ale występuje w moim wiejskim ogrodzie.

A bez goździków nie wyobrażam sobie maja (miesiąc maj) w ogrodzie. Tu odsłona czerwcowa.

Ogród... reni 20:37, 02 lip 2012

Do góry

Ogrodnik mimo woli 20:36, 02 lip 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

Reszcie odpowiem w wolniejszej chwili..ale bardzo mi miło, ze zagladacie
Aż jest sens wrzucania mojego dorobku
Moje maleństwo Tomaszek.....

Takie maleństwo u Ciebie - a u mnie mówię na to "całkiem spory krzaczek" Punkt siedzenia.. itd

Pszczółka , Karolinka dzięki za wizytę..

Evchen..... to na razie jest Tomaszek...a ja kurośnie to będzie Pan Tomasz..mam nadzieję, że będzie gruby i wysoki
Wpatrz się głęboko, głęboko w przyrodę, a wtedy wszystko lepiej zrozumiesz ... 20:35, 02 lip 2012

Do góry
tak żółto mamy przed domem - bo jeszcze miasto nie sprzedało ---

trzeba korzystać z pięknych widoków

Wpatrz się głęboko, głęboko w przyrodę, a wtedy wszystko lepiej zrozumiesz ... 20:35, 02 lip 2012

Do góry
Ogród - moja miłość ............wszystko zaczęło się w 2002 roku, gdy na świat przyszedł nasz młodszy syn. Wielkim moim marzeniem co wydawało się wówczas nieosiągalne był własny mały domek z pięknym ogrodem nad którym miał unosić się zapach bzu i śpiewających ptaków. Ogrodu, dla którego tłem miał stać się dom a nie odwrotnie, ogrodu moich marzeń, marzeń z dzieciństwa.
... Udało się, bo oboje z mężem działamy bez większego zastanowienia czasami to się sprawdza, heh . To był impuls, pierwsza działka z ogłoszeń drobnych w miejskim brukowcu stała się nasza !!!
Ruszyła budowa, ale nim zalano fundamenty ja byłam już po drugim przesadzaniu drzew nie mogłam doczekać się kiedy urosną. Zwoziłam z leśnych polan sosny, które podczas lata nie miały żadnych szans na to żeby przeżyć, ze szkółek zbierałam funkie, modrzewie i świerki. rosły - rosły razem z domem a jak już zamieszkaliśmy a trwa to już 8 lat oszalałam na maxa )) do tego stopnia, że brak pogody wprawia mnie w zły nastrój bo nie mam jak plewić. siadam wtedy na bujanym fotelu i wpatruję się przez drzwi tarasu w mój ogród, który kocham całym sercem
Wszystko było gdzieś głęboko we mnie, ta pasja dorastała wraz ze mną - człowiek bez pasji musi być nieszczęśliwy.
Wiem,że wiele nauczyli mnie rodzice, wciąż sama się uczę i dlatego cieszy mnie, że jest ogrodowisko !!! bo wiele inspiracji i porad mogę tu przeczytać i obejżeć. Pozdrawiam forumowiczów serdecznie .

kocham funkie - mam ich mnóstwo i ciągle je rosadzam / to moje ulubione rośliny

Pszczelarnia 20:34, 02 lip 2012

Do góry
Ewuś gratuluję 200 ... dużo dużo fotek poproszę bo masz tam cudnie ... buziak

Ogrodnik mimo woli 20:34, 02 lip 2012

Do góry
Domi napisał(a)

A to moja Anbelka... jak rozwiniepąki..to też mnie chyba przeskoczy..... chociaż nie tak łątwo jej bezei, bo główki ciężkie zwisną do ziemi....
Mała sadzonka posadzona... w 2009 lub 2010

Aniu, piękna hortensja. Wsadzałaś jedną sadzonkę czy więcej obok siebie? Martwię się, że moje 3 szt. posadziłam za blisko siebie i roślin wkoło.

Domi Anabelka rośnie niestety duża i ma tendencje do pokładania się..moja jest podwiązana i na stelarzu..... potrzebuje dużo miejsca..ja też posaziłam za gęsto i musiałam wszystko w jej okolicy przesadzać.... inne już takie nie są, ale ona niestety to krzaczor.... ale piękny krzaczor.

Marzenko na któym foto widziałaś coś bużego i białego..... ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies