Moje zmagania ogrodowe
13:23, 23 sie 2012
Witam!
Anieszka, zdecydowanie wolę jak zbliża się wiosna niż jesień, ale ta nieubłaganie się zbliża
Aniu, dziś odpoczynek od słoików
Kubi, czyli dla mnie przestroga żeby z widłami nie latać, bo to zaproszenie dla kretów
Monika, pogubiłaś cyferki, znów w pierwszej chwili Cię nie poznałam
Słoiki zawsze tak stawiałam po pasteryzowaniu, ale potem je odwracałam i do piwnicy, teraz w piwnicy będą stały sposobem Ani - do góry nogami.
Maju witaj i oczywiście zapraszam. Lubię robić przetwory, wczoraj co prawda miałam tego za dużo, bo maliny, pomidory, sałatka z ogórków i ogórki chilli, ale zimą jaka różnorodność bedzie
Dostałam dziś nadwyżki żurawkowe od znajomej, niektóre z malutkimi korzonkami, zobaczymy czy dadzą radę
Cafe Ole
Lipstick
Midnight Rose
Peppermint Spice
Anieszka, zdecydowanie wolę jak zbliża się wiosna niż jesień, ale ta nieubłaganie się zbliża
Aniu, dziś odpoczynek od słoików
Kubi, czyli dla mnie przestroga żeby z widłami nie latać, bo to zaproszenie dla kretów
Monika, pogubiłaś cyferki, znów w pierwszej chwili Cię nie poznałam
Maju witaj i oczywiście zapraszam. Lubię robić przetwory, wczoraj co prawda miałam tego za dużo, bo maliny, pomidory, sałatka z ogórków i ogórki chilli, ale zimą jaka różnorodność bedzie
Dostałam dziś nadwyżki żurawkowe od znajomej, niektóre z malutkimi korzonkami, zobaczymy czy dadzą radę
Cafe Ole
Lipstick
Midnight Rose
Peppermint Spice