Miskanty posadzone. Tylko mam wątpliwość, czy nie za gęsto? Są w odległości 70cm od hortensji, już ich lekko dotykają, a jak się to wszystko rozrośnie? Póki się nie ukorzeniły mogę przesadzić, ale musiałabym też przesuwać hortensje, które zaczynają kwitnąć... Poradźcie!!!
Za żurawkami lime dosadzić bordowe żurawki? Będzie wtedy dość ciasno, ale "na bogato" Przymiarka:
I druga strona:
Za bordowymi żurawkami miał być pas carex evergold, ale się nie zmieści Mogę jedynie posadzić po dwie sztuki za żurawkami a przed miskantami... Bordowe żurawki z daleka są niewidoczne, trzeba to miejsce jakoś rozjaśnić.
Dużo pytań i wątpliwości jak na jeden post... Co robić???
Danusiu kochana, dziękuję, ty umiesz te fotki trzaskać, jak i kiedy nie wiem, bo cały czas przecież zajęta byłaś, a to opowiadaniem a to udzielaniem odpowiedzi na pytania, albo i zmęczona przecież, bo wy z Witkiem to maraton prawdziwy zaliczyliście
któreś wybiorę to pierwsze pokazuje całą moja naturę, tak naturalnie, taka jaka jestem
A ja przydybałam Danusię na strzyżonej bukszpanowej sofie. Siedziała sobie jakby nigdy nic... A jak ja usiadłam, to.... zapadłam się w nią po same uszy... Wiem, wiem, co mam za ciężkie...
I tak wyobrażam sobie ogrodowe meble
A Danusi bukszpany zawsze przynosiły radość - co widać
A ja przydybałam Danusię na strzyżonej bukszpanowej sofie. Siedziała sobie jakby nigdy nic... A jak ja usiadłam, to.... zapadłam się w nią po same uszy... Wiem, wiem, co mam za ciężkie...