Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dolina Tęczy

Dolina Tęczy

Ana 11:23, 23 sie 2012

Czadowe!!! Hm...może ja sobie takie do pracowni kupię, bo nadal nie mam tam właściwego Z Kwiatowej są? Jutro się umoszczę na Waszych i zdecyduję Ale fajnie by u mnie w tej bieli wyglądał...

No dobra, to w takim razie na 10??
arcobaleno 11:36, 23 sie 2012

No - do pracowni byłoby fajne Jako taki ala fotelik nawet
Zobaczysz z resztą czy na żywo też Ci się spodoba
Oki - to na 10 Wiesz jak trafić na tę naszą wiochę????
Ana 11:58, 23 sie 2012

Już wszystko wiem
ale sie napalilam na to krzesło
siaaska 12:31, 23 sie 2012

Marta ale zakupki fajowe U nas w sobotę na jednym z osiedli w Bielsku jest wyprzedaż garażowa... Mam zamiar się właśnie wybrać i może coś upolować Pierwszy raz jadę nawet nie wiem co będzie można kupić
arcobaleno 12:40, 23 sie 2012

Mi Ana o tym miejscu powiedziała, za co jestem wdzieczna ogromnie, bo lubię tam wpaść czaaasami Dopiero 2 razy byłam haha - no ale z pustymi rękoma nie wychodzę Za pierwszym razem tylko 3 maleńkie filiżanki, wczoraj trafiłam na dostawę, więc wzięłam 2 doniczki i zajefajny biały świecznik w kształcie kwiazdy - na zimę już Najbardziej mi się podoba, że Pani cenami z głowy rzuca
- Ile za to?
- eeeeeee 6 zł
- Biere!
A jaką mają świetną wannę cynową - niestety nie jest na sprzedaż - ale na deszczówkę jak znalazł

A po krzesla aż się wróciłam z samochodu bo mi się w głowie zagnieździły na maksa Pytam Pani po ile i czy trzeba wszystkie 6 wziąć - ona na to, że nieeee - pojedyńczo !
Ja byłam naszym kombiakiem, ale one takie ogabiaste, zaraz bym tam coś nawywijała, obtłukła, porwała albo co jeszcze to już widzę męża minę Powiedziałam Pani, ze przyślę męża innym autem Nie był zbyt uradowany, ale miał akurat teściowej samochód bo był nim na szkoleniu, więc podjechał sam i je zapakował

siaaska 12:47, 23 sie 2012

Mam nadzieję że ja też trafię na jakieś cudeńka na tej wyprzedaży... Szkoda że jest tylko raz w roku...
Szukałam jakiegoś targu staroci ale najbliższy w Kętach a to już kawałek więc nie zawsze jest się jak wyrwać z dzieciakami zwłaszcza ale będę musiała to zrobić bo jak zobaczyłam jakie cuda można z nich wyczarować to nic tylko szperam po allegro za jakimiś starociami i nawet rodzinę nakręciłam że gdyby ktoś coś chciał wyrzucić to pierwsze do mnie z tym
Diana 12:52, 23 sie 2012

arcobaleno napisał(a)
No dobra - to moje druciaki - jeszcze nie czyszczone, ale mam nadzieję, ze nie będzie z tym problemu

Kupione za 30 zł/szt Do tego widzą mi się jakieś żywe różowe/zółte/niebieskie albo zielone poduchy - ale to już w przyszłym roku pomyślę, póki co mam takie podkładki pepcowe

Marta krzesełka cudowne
jak jeszcze zrobisz poduchy to dopiero będzie bosko.........
arcobaleno 18:22, 24 sie 2012

A dziś u mnie była Ana z dzieciaczkami
Pogoda nam troche spłatała figla bo bylo zimno i mżyło prawie cały czas - ale i tak spotkanie uważam za baaardzo udane !
Dzieciaki dokazywały (a było ich aż pięcioro ) a my próbowałyśmy się nagadać To niesamowite spotkać w realu kogoś "z neta" - mamy sporo wspólnych tematów !

Zaraz wrzucę kilka zdjęć - na początek dziewczynki

arcobaleno 18:26, 24 sie 2012

A teraz My (Ale mam minę ! )

arcobaleno 18:31, 24 sie 2012

W oczekiwaniu na Gości

W roli dekoracji wystąpiła wyszperana w szpermarkecie szamotowa osłonka