Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 12:56, 25 cze 2012

Do góry
I dzień wczorajszy, spotkanie u Marzenki;
dom i ogród wspaniały; zdjęcia tego nie oddają, ale tam jest pełno pięknych roślin; dom ma 2 tarasy i miejsce pomiędzy domem i garażem gdzie mogliśmy się schronić w cieniu; gospodarze cudowni, jedzenie pyszne, wszystko dopracowane, wypieszczone
oto ogród;

bardzo przyjemnie się tu siedzi, zresztą każde miejsce zaprasza swoją wygodą

oto ona, jak dzieło sztuki - wędzarnia i jedliśmy pyszne pstrągi świeżo uwędzone

Eksperyment ogrodowy Beaty 12:54, 25 cze 2012

Do góry
BEATA_S napisał(a)

Piękne zestawienie!
Ogródek Hanusi po zimie 12:50, 25 cze 2012

Do góry
Jak dla mnie woda zimna ,i amatorów na kąpiel ni e było.Wszyscy siedzą pod dachem,bo deszcz od czasu do czasu i zimny wiatr zniechęca.
Ale upartych nie brakuje......

W cieniu - zacieniona 12:47, 25 cze 2012

Do góry
Celina napisał(a)
size=640x361]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/16/169495/original.JPG[/img] [img

Wyglada jak jamochłon
To zdjęcie stokrotki afrykańskiej -kwitnie nieprzerwanie od wiosny.
ogrodoweimpresjejolki 12:46, 25 cze 2012

Do góry
Zimno, wietrznie, pochmurno, ....
Znalazłam sposób na poprawę nastroju - ubrałam biżuterię ogrodową

miłego dnia
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:46, 25 cze 2012

Do góry
Przetacznik napisał(a)
Danusiu ...

Mogę się publicznie pozachwycać...?... Bo urzekło mnie to zdjęcie ...
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 12:44, 25 cze 2012

Do góry
i kolejne miejsce, wręcz zaprasza do odpoczynku na fajnych bujanych leżakach, więc Noemi i Wieloszka skorzystały, a Marzenka przycupła na kamieniu, ale tez nagrzanym
a w tle jakie ciekawe odważniki, taki detal, a zwraca uwagę

to foto muszę wrzucić, bo taka radość warta pokazania, a wszystko to w zaczarowanej Pszczelarni

i Marzenka w tym zakątku chwilę relaksu i zadumy złapała, ale wiem, że głowa ją bolała

a wśród drzew Agniecha973
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 12:43, 25 cze 2012

Do góry
Bardzo żałuję, że nie mogłam być w pięknym ogrodzie Marzeny, oglądam zdjęcia i podziwiam.
Ewie - Pszczółce dziękuję za fantastyczne spotkanie w jej urokliwej "posiadłości", jest to przecudowne miejsce z klimatem i duszą

Marto - Finko dziękuję za miłe spotkanie i możliwość obejrzenia twojego ogrodu w fantastycznym ogrodowiskowym towarzystwie

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:42, 25 cze 2012

Do góry
Danusiu dużo dużo zdrówka, miłości i szczęścia w rodzinie, inspiracji i intuicji, w pasji którą posiadasz, ogromnej cierpliwości i wytrwałości do nas ogrodo-maruderów Ogrodolubnik Ci życzy.

nie jest tegoroczny ale piękny
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 12:35, 25 cze 2012

Do góry
Pszczółka ustawia, przestawia i donosi, a wszystko na tym pięknym stole we wspaniałej jadalni

a tu z kolei kamienny wspaniały stół, więc i biesiadników nie brak

Witek jak widać po uśmiechu, w bardzo dobrym nastroju, a Marta jak widać uchachana od ucha do ucha

dyskusje oczywiście ogrodowe Marzenka, Wieloszka, Noemi, Agnieszka i Igor z Grupy Trzymającej, Agape
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:33, 25 cze 2012

Do góry
grapaka - bardzo Ci dziękuję za te miłe słowa
Marzena - okna takie tez kocham , a Twoje to juz zupełnie i uwielbiam Twoje żaluzje fasadowe.
Kupiłam krzesła do jadalni

I piękną zieloną etażerkę Babell marki Kozioł.Uwielbiam ją i jego deasingerskie "pierdołki".
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 12:28, 25 cze 2012

Do góry
droga w ogrodzie wzdłuż potoku rzeki, która przyjemnie szemrze powiew bryzy daje taką krystaliczną czystość powietrza
chodzimy i podziwiamy

kolejny uroczy zakątek

widok na front domu goście; Andrzej Asia i Arek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:25, 25 cze 2012

Do góry
Naj, naj, najserdeczniejsze życzenia imieninowe
Ogródek Hanusi po zimie 12:23, 25 cze 2012

Do góry
Dziękuję Celinko, Dziękuję Bożenko.O swoich gości zadbałam kulturalnie, bo wczoraj i krajoznawczo,i był teatr wieczorem.Dziś rozochoceni znów na plażę pojechali,ale ja w domu obiad szykuję,bo wczoraj na smażonej rybie się skończyło.
No i podglądam Dolny Śląsk z nutą zazdrości.......bo przecież planowałam być tam......
Ale los płata figle,a w planach to już miesza jak sadownik w ulęgałkach......Ciekawe ,jakie miejsce się na następny zlocik znajdzie,może gdzieś blisko koło mnie?
Miłego dnia......

Ogródek Lilki 12:21, 25 cze 2012

Do góry
Lila to Inkarwilla Delavaya pozdrawiam
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 12:19, 25 cze 2012

Do góry
Potem ruszyliśmy do Pszczółki i jej zaczarowanego ogrodu
Dom, ogród i otoczenie po prostu bajkowe; jedzenie wyśmienite, szkoda tylko, że mamy ograniczone możliwości i nie wszystko dało się zjeść; gospodarze wspaniali, dbali bardzo o gości, a zrobić zdjęcie Ewie było bardzo trudno, bo była w ciągłym ruchu, jak to Pszczółka

i na początek, jakaś stara róża, chodzi o odmianę, ale jaka piękna

dom pełen magii, taki z duszą

warzywnik, pięknie zrobiony i dopieszczony w każdym calu; w ogóle u Ewy, pełno różnych detali niby mimochodem, a nadające temu miejscu cudowny charakter; żałuję, że nie sfociłam łazienki, tam to raj dla ciała i duszy! a tu nasz młody uczestnik, który już załapał bakcyla ogrodowego, Igorek z Grupy trzymającej grabie; nawiasem mówiąc, bardzo sympatyczna grupa

Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 11:59, 25 cze 2012

Do góry
Zaczynam jeszcze raz relację, bo w końcu mam sprzęt, co nie odmawia posłuszeństwa

Pierwsza wizyta u Marty; dziewczyna przesympatyczna, a do tego każdy kto tam trafi z pustymi rękoma nie wyjedzie, bo roślin do wyboru i koloru, a ceny takie, że oprzeć się nie można!
Kawa, ciasta tylko umilały smak spotkania
Druga niesamowita sprawa z tymi naszymi zlotami, to to, że poznajemy się wirtualnie, a potem te spotkania w realu są jeszcze lepsze, czujesz się tak jakbyś się znał od dawna! i tematów nigdy nie brak i nikt nie narzeka, że przynudzasz, bo o ogrodzie i roślinach tylko gadasz, albo o kretach, nornicach i chwastach! w takiej rodzinie można dać upust swoim niedolom ogrodowym i każdy zrozumie i cierpliwie wysłucha, po prostu magia

ogród pokazowy Marty; fotek porobiłyśmy mało, a wszystko przez to, że rzuciłyśmy się na rośliny i oczywiście zaraz szybko zbieraliśmy się do Pszczółki

dumałyśmy i dumałyśmy z Agą, co to za roślina i dalej nie wiemy, bo wiadomo, Marta w wielu miejscach naraz musiała być; pień brzozy, a góra nie i taka miniaturowa i kulką zakończona, a jakżeby inaczej

i taką cudowną roślinę udało mi się nabyć

Marta ogląda prezent wykonany przez Agape

a oto on w zbliżeniu przed zapakowaniem
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 11:54, 25 cze 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Podróżny zestaw Danusi

spotkanie super! widać atmosfere tej chwili

a ja chce takie buciki
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 11:54, 25 cze 2012

Do góry
magnolia napisał(a)
moje kostrzewy owcze dla Ciebie:

Magnolia, kostrzewy owszem ładne, ale jakie boskie gabiony!!!!!!!! Załóż wątek i pokaż więęęęcej
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 11:53, 25 cze 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Gustownie i bogato, superróżyczki w jednym kolorze?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies