Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

AniaK 10:45, 20 sie 2012

I ślicznie i smacznie
Karolinko a jak to Twoje winogrono jest upięte, bo moje czekają na wsadzenie i ciągle nie mogę się zdecydować które miejsce będzie dla niego najlepsze.Jakbyś mogła dać zdjęcie z pewnej odległości jak to u Ciebie wygląda.
To moje pierwsze i tak nie za bardzo wiem co i jak.
popcorn 10:51, 20 sie 2012

Ania u mnie jeszcze nie wygląda Fotka z większej odległości wygląda tak: jest sobie skarpa porośnięta żółtą tawułą, a na górze rosną 3 kępy winorośli.
To fotka ubiegłoroczna, teraz są większe...

Kępy, bo inaczej nie można tego nazwać Winorośl rośnie 3ci sezon, od małego patyczka. 3 szt obok siebie. 4ta, ta po prawej, zmarzła i wyrzuciłam ją. Na wiosnę zlecimy zrobienie pergoli umocowanej do budynku pod nie. Stwierdziłam w ubiegłym roku że nie ma jeszcze co robić, bo drewno tylko by niszczało, a krzewy zbyt małe...
Za rok będzie jak w projekcie
popcorn 10:54, 20 sie 2012

Ania a co do miejsca - przy południowej stronie budynku...
AniaK 11:11, 20 sie 2012

Dzięki Karolka. Muszę je w końcu wsadzić
meg60 12:11, 20 sie 2012

Ja tak mniej ogrodowo......wróce do stolika, którego nie chce twoj mąż....tego z Singera Ja taki stolik mam, mój mąż zrobił sam blat i póleczkę na dekoder.....pokaż mężowi jakie cudo może mieć sorry, że tak się chwale, ale strasznie mi sie podoba

no i...?
popcorn 12:14, 20 sie 2012

piękny!
Stolikowi od Singera powiedział zdecydowane nie już dawno temu...
Zresztą do tego celu - do przedpokoju - ten który w końcu kupiłam jest lepszy, bo ma tylko 30 cm głębokości, a Singer min. 50... więc nie będę miała tego cuda
Sam zrobił! Chylę czoła przed Twoim M!
popcorn 12:43, 20 sie 2012

Mój stolik przyjechał - cudo Trzeba go będzie tylko przykręcić do ściany (żeby Moda się na nim nie zawiesiła haczyki w tylnej części blatu są)
Zrobi się mało ogrodowo, ale co tam Wątku na FM już nie prowadzę...

nie mogłam się powstrzymać, a jak już rozpakowałam paczkę i stanął, to parę sekund i fotki są
monteverde 12:53, 20 sie 2012

Bardzo ladny ten stolik z patykami, nowocześnie wygląda, a Singerowka, starzej i do innego stylu pasuje, ale ja chętnie odkupie ten stolik pod maszynę
popcorn 12:58, 20 sie 2012

Aniu Monte - myślę że singerka by u mnie też się znalazła, ale nie mam, do tego M jest zdecydowanie przeciwny wolę Go przekonywać do innych rzeczy (vide ten stolik i ławka itp) - jeśli ewidentnie bez nich żyć nie mogę
Nie mam nóg pod singerki, ale u nas w składzie złomu można w nich przebierać, po 80 zł są. Jakbyś chciała mogę kupić, tyle że jak Ci dostarczyć? Wysyłka byłaby piekielnie droga...
agniecha973 13:02, 20 sie 2012

Pasuje tu jak ulał.